Feedback

Статті: День Святого Валентина 2024

Як провести День святого Валентина

Як провести День святого ВалентинаЦього року день св. Валентина випадає на будній день, тому основні урочистості доведеться проводити ввечері, адже не у всіх є можливість взяти вихідний серед робочого тижня. Тим не менше, і решту дня можна провести дуже цікаво і романтично.
11.02.2014 466

Як провести День святого Валентина

Як провести День святого ВалентинаДень святого Валентина або День усіх закоханих відзначається в усьому світі 14 лютого. Цей добрий і теплий свято вносить у наше життя частинку весни і романтики. Тому дуже важливо провести цей день так , щоб він надовго запам'ятався вашої коханої.
11.02.2014 601

Подарунки на День Святого Валентина своїми руками

Подарунки на День Святого Валентина своїми рукамиДень святого Валентина прийшов до нас із заходу зовсім недавно, але вже оселився в нашому календарі свят. І вже протягом багатьох років напередодні цього прекрасного свята спустошуються прилавки сувенірних крамниць, ювелірних і парфумерних магазинів. А адже подарунки на День святого Валентина можна зробити і своїми руками.
10.02.2014 1223

Де відсвяткувати День Святого Валентина?

Де відсвяткувати День Святого Валентина?Перед днем ​​святого Валентина всі збиваються з ніг у пошуках подарунків для своїх коханих, а от спланувати цей день багато хто забуває. А між тим, подарунок подарунком, але ж потрібно ще й якось провести це свято. Причому, провести його краще наодинці, адже це все-таки день закоханих.
10.02.2014 598

Що дарують на День святого Валентина в різних країнах

Що дарують на День святого Валентина в різних країнахДень Святого Валентина існує більше 16 століть, хоча різні свята, присвячені коханню, існували і в давні часи. Наприклад, в Стародавньому Римі в середині лютого проводився фестиваль еротизму, присвячений богині любові.
10.02.2014 575

Як провести День святого Валентина в компанії друзів

Як провести День святого Валентина в компанії друзівЯкщо ви збираєтеся на День святого Валентина організувати велике свято для компанії своїх друзів, то вам потрібно заздалегідь подбати про те, як саме ви проведете цей день. Вам потрібно продумати меню свята, запропонувати різноманітні розваги для своїх гостей, а також підібрати місце для свята, якщо ви не хочете влаштовувати його у себе вдома.
10.02.2014 548

Як провести День святого Валентина весело

Як провести День святого Валентина веселоДень всіх закоханих можна відзначати не тільки удвох з коханою людиною, а й у великій веселій компанії. 14 лютого можна зібрати однакову кількість хлопців і дівчат за одним столом. До речі, після такої вечірки цілком можуть утворитися щасливі пари.
10.02.2014 603

Подарунки на День святого Валентина по знаках Зодіаку

Подарунки на День святого Валентина по знаках ЗодіакуЯкщо ви не можете визначитися з подарунком для свого коханого або коханої, то покличте на допомогу зірки. Представники різних знаків Зодіаку очікують різних подарунків на 14 лютого.
10.02.2014 561

Як здивувати кохану в День святого Валентина

Як здивувати кохану в День святого ВалентинаЩо необхідно аби коханій влаштувати справжню казку на св. Валентина?
10.02.2014 522

Оригінальні подарунки на День святого Валентина

Оригінальні подарунки на День святого ВалентинаПропонуємо вам кілька ідей оригінальних подарунків для улюблених до Дня святого Валентина.
10.02.2014 591
Найближчі свята

Всі свята в квітні

Інформери на Ваш сайт