Feedback

Подарунки на День святого Валентина по знаках Зодіаку

10.02.2014 565

Якщо ви не можете визначитися з подарунком для свого коханого або коханої, то покличте на допомогу зірки. Представники різних знаків Зодіаку очікують різних подарунків на 14 лютого.

Для Овна найбажанішим подарунком є ви самі . Це не означає, що можна нічого не купувати, а те, що на свято ви повинні бути разом. А в якості подарунка виберіть щось, що буде нагадувати Овна про вас, наприклад , кухоль або брелок з вашою спільною фотографією .

Тельця обрадує смачний подарунок або яка-небудь витончено упакована дрібниця на зразок магніту на холодильник або записної книжки.

Близнюки дуже люблять сувеніри, так що відмінним подарунком для них стане статуетка, що зображає закоханих, або м'яка іграшка у формі сердечка.

Раки дуже ранимі й чутливі, тому вам потрібно постаратися і привітати раків раніше всіх. У привітання потрібно вкласти душу. Подарунок має бути теж душевним, нехай це буде щось, що нагадає йому про його дитинство. Присвятіть цей день виключно своєму коханому або коханій.

Для Лева потрібно організувати цілу розважальну програму з квітами з ранку, красивим і вишуканим подарунком дня, нехай це буде ювелірна прикраса або парфуми, і з обов'язковим виходом у світ - увечері.

Діви дуже люблять знаки уваги, тому подарунок купити потрібно обов'язково. Нехай це буде якась дрібниця, важливо, що ви проявили свою увагу до неї.

Терези люблять романтику, так організуйте їм її . До подарунку обов'язково потрібно докласти квіти. Ну, і звичайно, романтична вечеря .

Для скорпіона також важливий подарунок, але до нього потрібно ще докласти бурхливий прояв вашої пристрасті .

Подарунок для стрільця обов'язково повинен бути символічним, а також він повинен бути впевненим , що подарунок цей вибирався і купувався саме для нього.

Козероги не люблять свят. Подаруйте йому якусь практичну дрібницю, а далі дійте за його сценарієм .

Водолії люблять неординарні речі, тому й подарунок для нього повинен бути нестандартним і оригінальним.

Риби чекають від свята чогось особливого і романтичного. Так що вам доведеться постаратися в створенні цього незвичайного. Разом з подарунком подаруйте Рибам романтичний вечір наодинці .

Пропонуємо Вам переглянути розділ 💕День Святого Валентина, в якому знаходиться 93 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в травні

Інформери на Ваш сайт