Feedback

Статті: День Святого Валентина 2024

Як провести День Закоханих

Як провести День ЗакоханихЗадовго до Дня святого Валентина молоді люди починають задумуватись про те, як і де їм провести це свято, який подарунок подарувати своїй другій половинці.
10.02.2014 573

Весілля в День святого Валентина

Весілля в День святого ВалентинаДень святого Валентина досить вдало, підходить для одруження. Якщо ви вирішили одружуватись саме в День всіх закоханих, то вам потрібно буде готуватися до весілля завчасно. На такий популярний день потрібно буде заяву в ЗАГС подавати і бронювати ресторан за 2 - 3 місяці.
10.02.2014 499

День святого Валентина в Європі

День святого Валентина в ЄвропіЦе чудове свято святкується в усьому світі, тому подарунки необхідно робити не менш привабливими ніж на новий рік чи день народження. Якщо ви хочете порадувати свою другу половинку, то придумайте оригінальний подарунок, наприклад тур в Європу.
10.02.2014 497

Як відзначають День святого Валентина в Британії

Як відзначають День святого Валентина в БританіїЯкщо ви зібралися заміж за британця, і у вашому паспорті вже стоїть віза нареченої до Англії, то вам потрібно знати деякі традиції країни, яка стане вашою новою батьківщиною. Зокрема, потрібно знати, як у цій країні відзначають свята, наприклад, День Святого Валентина, яке вважається святом усіх закоханих. Його активно відзначають усі закохані - і ті, хто збирається одружитися, і ті , хто вже багато років перебуває у шлюбі.
10.02.2014 576

Що надіти на День святого Валентина?

Що надіти на День святого Валентина?Ось і наближається улюблене молоддю свято - День всіх закоханих. Цього дня молоді люди весь свій час проводять зі своїми другими половинками, зваблюючи їх своєю красою, ніжністю і елегантністю.
10.02.2014 504

Як провести день закоханих

Як провести день закоханихОсь і наближається романтичне свято під назвою День закоханих? У цей день кожній закоханій людині дуже хочеться приділити особливу увагу своїй другій половинці. Перед багатьма постає питання, що стосується свого проведення часу. Як найкраще провести День Закоханих? Що вдягнути? Що приготувати? Ось основні питання, над якими роздумують всі закохані парочки.
10.02.2014 608

Зачіска «Сердечко» до Дня Закоханих

Зачіска «Сердечко» до Дня ЗакоханихКожній дівчині хочеться бути чарівною, особливо в День Закоханих. Саме тому дівчата придумують собі зачіску, одяг, манікюр. Багато хто навіть наважуються проколоти ніс, щоб здивувати свого коханого. Варто зазначити, що від того, як Ви будете виглядати, залежатиме все Ваше свято. У першу чергу потрібно приділити увагу зачісці, адже саме на неї Ваш хлопець буде дивитися в момент зустрічі і протягом усього вечора. Саме зачіска повинна красиво виглядати на фотографіях, адже зачіска є найреальнішою жіночою зброєю.
10.02.2014 774

Подарунки на день Валентина своїми руками

Подарунки на день Валентина своїми рукамиДобре зробити подарунки своїми руками. Так звані «хенд мейд» подарунки містять часточку вас самого і завжди оцінюються по достоїнству.
27.09.2013 3287

Що подарувати на день святого Валентина

Що подарувати на день святого ВалентинаПодарунки отримувати приємно. А на День святого Валентина від своїх улюблених подвійно. Але хоча б раз у житті все переживали почуття незручності, коли ви отримували в подарунок річ, може і дорогу, але зовсім вам невідповідну.
А у відповідь треба ще й подякувати і зробити вигляд, що це та сама річ про яку ви давно мріяли.
23.09.2013 2780
Найближчі свята

Всі свята в березні

Інформери на Ваш сайт