Feedback

Статті: День Святого Валентина 2025

Подарунок на День Святого Валентина своїми руками

Подарунок на День Святого Валентина своїми рукамиДень святого Валентина - це свято, яке допоможе вам розкрити свої приховані таланти. Як, напевно, ви вже знаєте самі, завжди приємніше отримати подарунок зроблений руками коханої людини, ніж той що був куплений в магазині.
12.02.2014 692

Валентинки своїми руками

Валентинки своїми руками
12.02.2014 632

Як прикрасити будинок на День Святого Валентина

Як прикрасити будинок на День Святого ВалентинаПрикраса будинку до свята - це основний з компонентів святкового настрою. Рекомендується зайнятися підготовкою житла, за кілька днів , до самого свята, тоді торжество ви зустрінете, як годиться.
12.02.2014 828

Традиції та звичаї Дня Святого Валентина

Традиції та звичаї Дня Святого ВалентинаДнь Святого Валентина має багато традицій. Багато хто з них постійно переходили від одного народу до іншого.
12.02.2014 616

Як відсвяткувати День Святого Валентина

Як відсвяткувати День Святого ВалентинаВи в очікуванні незабутніх свят, тоді почніть до нього готуватися заздалегідь. День святого Валентина - це свято любові, його просто не можна зустрічати на самоті. Провести цей день необхідно разом з коханою людиною.
12.02.2014 558

Як зробити пропозицію на День Святого Валентина

Як зробити пропозицію на День Святого ВалентинаДень Святого Валентина - це унікальна можливість зробити коханій дівчині пропозицію. У цей день все буде сприяти тому, щоб вона сказала так. Ваша пропозиція буде набагато ефектніша, якщо ви нічого не будете говорити про це заздалегідь. Це має стати сюрпризом.
12.02.2014 616

Подарунки на День Святого Валентина

Подарунки на День Святого ВалентинаДень святого Валентина - це особливе свято. У цей день прийнято надавати знаки уваги тим, кого ми любимо. Найчастіше це невеликі сувеніри, наприклад промо ручки. У багатьох випадках такий подарунок може стати справжнім порятунком.
11.02.2014 604

Свічка на День Святого Валентина

Свічка на День Святого ВалентинаДень Святого Валентина - це те свято, коли все навколо повинно відображати любов і романтику. Для тихої вечері двох закоханих ідеально підійде набір свічок. Як відомо, свічки не прийнято ставити окремо, вони завжди знаходяться в свічнику.
11.02.2014 640

Як подарувати подарунок на День Святого Валентина

Як подарувати подарунок на День Святого ВалентинаДень Святого Валентина - для багатьох людей дуже довгоочікуване свято. Особливо улюбленим його роблять подарунки. Пропонуємо вам найцікавіші ідеї подарунків до цього свята.
11.02.2014 520

Як красиво зізнатися в коханні на День Закоханих

Як красиво зізнатися в коханні на День ЗакоханихСпособів сказати найголовніші слова «Я тебе люблю». Особливо важливо вимовити цю фразу в День Святого Валентина. Пропонуємо кілька варіантів, як це можна зробити. Вам знадобляться свічки, повітряна куля, наповнена гелієм і повна темрява на вулиці.
11.02.2014 627
Найближчі свята

Всі свята в травні

Інформери на Ваш сайт