Feedback

Статті: 💕День Святого Валентина 2025

Підготовка до романтичної вечері на День Закоханих

Підготовка до романтичної вечері на День ЗакоханихГотуючись до романтичної вечері в день всіх закоханих, незалежно від того, пройде він у ресторані або у вас вдома, прийміть на озброєння ці кілька порад.
11.02.2014 679

Подарунок на День Святого Валентина

Подарунок на День Святого ВалентинаЗовсім скоро пройде передноворічна і новорічна лихоманка, і настане свято всіх закоханих - День Святого Валентина. А на це свято теж потрібно вибирати подарунки. У нас в цей день обдаровують не тільки коханих, але й колег по роботі, якщо відносини в колективі дружні.
11.02.2014 631

Подарунок на День Святого Валентина

Подарунок на День Святого ВалентинаДень Святого Валентина прийшов до нас із заходу і настільки міцно зайняв свої позиції, що за кількістю куплених подарунків і квітів чи не перекриває День захисника вітчизни та Міжнародний жіночий день.
11.02.2014 503

Подарунок до Дня Закоханих - Мишка Teddy

Подарунок до Дня Закоханих - Мишка TeddyМишка Teddy - це одна з найпопулярніших плюшевих іграшок у світі. Та й як залишитися байдужим до цього милого мовчазного і доброго товстенького ведмежатка з очками-гудзиками? Плюшевих ведмедиків колекціонують, в їх честь організовують різні фестивалі, вони підкорили не тільки дитячі серця - рідко який дорослий спокійно пройде повз нього.
11.02.2014 885

Вибір подарунка на 14 лютого для автолюбительки

Вибір подарунка на 14 лютого для автолюбителькиДля жінки - автолюбительки підібрати подарунок на День Святого Валентина не складе особливих труднощів, їй можна подарувати подарунок за інтересами, тобто, щось пов'язане з її залізним конем. У кожного водія і у кожної автоледи є список бажаних речей для автомобіля, які вона з тих чи інших причин не може купити.
11.02.2014 506

Подарунок дівчині на День Святого Валентина

Подарунок дівчині на День Святого ВалентинаДень Святого Валентина зводить з розуму чоловіків не менше, ніж Міжнародний жіночий день, а може й більше. Адже в це романтичне свято потрібно підібрати такий подарунок для коханої дівчини, який висловить ваші почуття до неї і зробить тонкий натяк на ваші наміри щодо неї. Крім того, подарунок ще й вручити потрібно правильно.
11.02.2014 1413

Оригінальний подарунок на День святого Валентина

Оригінальний подарунок на День святого ВалентинаЯкщо ви хочете здивувати свою кохану в День Святого Валентина, подаруйте їй крижану брилу. Так, так, саме брилу, тільки не звичайну, а креативну. А можна і подарувати їй романтичний вечір у стилі Снігової Королеви.
11.02.2014 548

Як відзначають День Святого Валентина в різних країнах

Як відзначають День Святого Валентина в різних країнахДень Святого Валентина, або День усіх закоханих святкують практично в усьому світі 14 лютого. Валентин - це католицький святий, але свято це сьогодні поширилося і в мусульманських, і в православних країнах і в країнах з іншою релігією. У цих країнах свято носить виключно світський характер.
11.02.2014 542

Що ми не знаємо про День Святого Валентина

Що ми не знаємо про День Святого ВалентинаДень святого Валентина оповитий безліччю різних легенд. У всіх цих легендах є одна спільна сюжетна лінія, яка оповідає про те, що святий Валентин був священиком, який благословляв закоханих. А от самі легенди дуже різні.
11.02.2014 741

Як організувати свято в День закоханих для дітей

Як організувати свято в День закоханих для дітейУ ранньому віці діти теж відчувають почуття симпатії до представників протилежної статі, при цьому вони абсолютно не соромляться в прояві своїх почуттів, виражаючи їх безпосередньо і щиросердечно. Тому для дітей День святого Валентина має таке ж значення, як і для дорослих. Школярам буде дуже цікаво провести День святого Валентина, тим більше , якщо вони самі візьмуть участь у його підготовці та організації. Ось кілька порад з проведення цього свята в школі.
11.02.2014 627
Найпопулярніше за сьогодні