Feedback

Статті: 💕День Святого Валентина 2025

Ворожіння на День Святого Валентина

Ворожіння на День Святого ВалентинаВорожіння на День Святого Валентина особливо поширене в Англії. Однак тут досить примітивні ритуали. Так, наприклад, в Альбіоні незаміжні дівчата в День Святого Валентина встають дуже рано вранці, коли навкруги ще темно.
11.02.2014 561

Як зробити Валентинку своїми руками

Як зробити Валентинку своїми рукамиДень святого Валентина - це особливе свято, його головним атрибутом стало маленьке червоне сердечко - валентнка. Перші такі листівки з'явилися в 1800 році. перші валентинки завжди були саморобними, однак зараз їх виробництво на велеке теражування. Зараз валентинки зроблені власними руками як і раніше
користуються великою популярністю.
11.02.2014 1714

Сувенір на День Святого Валентина

Сувенір на День Святого ВалентинаПляшка доброго вина або шампанського - це прекрасний подарунок на День Святого валентність. Однак для того , щоб подарунок став ще цінніший, його треба прикрасити, причому зробити це краще за все своїми руками.
11.02.2014 517

День Святого Валентина у всьому світі

День Святого Валентина у всьому світіЗ Днем святого Валентина пов'язано дуже багато традицій. Різних країнах вони абсолютно різні. Найбільше традицій у цього свята в Англії. Тут існує безліч ритуалів і обрядів, які властиві тільки цій країні, наприклад ворожіння на любов, на майбутнє.
11.02.2014 538

Як влаштувати романтичний вечір на День Святого Валентина

Як влаштувати романтичний вечір на День Святого ВалентинаДень Святого Валентина - свято дуже романтичне. Це одне з небагатьох західних свят, так вдало прижилися у нас в країні.
11.02.2014 599

Як використовувати парфуми з феромонами на день закоханих

Як використовувати парфуми з феромонами на день закоханихКожна жінка і чоловік чули про феромони і як їх застосовують у вигляді духів і чудодійні зілля, яке допомагає досягти успіху у бажанї людини. Варто нам тільки відчути цей запах, і ніхто не може встояти. Правда це чи брехня? Наскільки правдоподібно це твердження?
11.02.2014 500

Подарунок коханому на День всіх закоханих

Подарунок коханому на День всіх закоханихДівчата звикли, що в День Святого Валентина вся увага приділяється тільки їм - подарунки, квіти, ресторани , романтичні прогулянки. А чому не дівчині не приготувати сюрприз своєму коханому? Адже підтвердженням вашої любові і ніжності повинні бути не тільки смачні борщі і напрасовані сорочки, але і невеликі приємні сюрпризи.
11.02.2014 621

Подарунок коханій дівчині на День Святого Валентина

Подарунок коханій дівчині на День Святого ВалентинаТрадиційно в цей день дівчатам дарують букети квітів, солодощі у формі сердечок і листівки з приємними побажаннями та зізнаннями в коханні. Але це все супутні подарунки. Що можна подарувати дівчині?
11.02.2014 692

Традиції на день Святого Валентина

Традиції на день Святого ВалентинаДень святого Валентина - це католицьке свято, що прийшло до нас з Європи і вдало прижився, особливо в середовищі молоді. Всі знають легенду про те, як це свято з'явився, але мало, кому відомо, що існують вікові традиції, пов'язані з цим днем ​​.
11.02.2014 572

Як відсвяткувати День закоханих будинку

Як відсвяткувати День закоханих будинкуЯкщо ви вирішили відсвяткувати День закоханих будинку, то до цього свята слід грунтовно підготуватися.
11.02.2014 523
Найпопулярніше за сьогодні