Feedback

Як використовувати парфуми з феромонами на день закоханих

11.02.2014 502

Кожна жінка і чоловік чули про феромони і як їх застосовують у вигляді духів і чудодійні зілля, яке допомагає досягти успіху у бажанї людини. Варто нам тільки відчути цей запах, і ніхто не може встояти. Правда це чи брехня? Наскільки правдоподібно це твердження?

Давайте, розкладемо все по поличках і розберемося в чому ж справа. У кожної людини дійсно є феромони, які виробляє організм , і не важливо, скільки вам років або звідки ви родом. Феромони - це спеціальні залози, які мають назву екзокринні. Вони виділяються в паховій області і в області пахв. Коли вони виділяються, і особа протилежної статі вловлює цей запах, це сприяє зародженню сексуального тяжіння і служить поштовхом для подальших дій. Готові придбати феромони для жінок.

Тепер потрібно з'ясувати не все так просто і дійсно все не так ефективно як може здатися на перший погляд. Але, на жаль, не всі, так як здається, навіть якщо ви придбали парфуми з феромонами, вони не зроблять за вас всю роботу. Чи готові вибрати парфуми з феромонами для жінок.

Необхідно посприяти проявленню інтересу до феромонів протилежної статі. Тому не поспішайте відразу бігти і купувати феромони в інтернет -магазинах або аптеках, вони можуть не дати вам бажаного результату. У першу чергу ви повинні бути готові психологічно, не забувайте користуватися своїми природними дарами, чарами. Якщо ви володієте впевненістю і готові застосувати свої сили, то феромони можуть тільки вам допомогти, але ні як не зробити за вас всю роботу. По украй мірі при покупці феромонів ви не опинитеся в програші адже ви отримаєте дивовижний букет запахів.

Список ароматичних афродизіаків можна доповнити смачними продуктами, і очолює його улюблена всіма полуничка. Виявляється, ця ягідка не тільки красива, яскрава і чудова на смак, вона сповнена вітамінами і здатна підсилювати жіноче лібідо! Мигдаль займає друге місце серед смакоти, що підсилюють сексуальний потяг. Замикає трійку лідерів - афродизіаків екзотичний фрукт авокадо.

Якщо на вашому столі під час романтичної вечері будуть присутні креветки або устриці, це додасть пікантності та пристрасності у ваші інтимні стосунки. Цитрусові не тільки заповнять своїм свіжим пахощами кімнату, а й освіжать почуття!

У повсякденному житті посилювати свою пристрасність допоможуть жінці самі звичайні продукти, наприклад, морська капуста, сир, смородина, томати, кріп.
Живіть повним життям, випробовуйте насолоду від стосунків зі своїм партнером! Нехай у цьому вам допоможуть численні афродизіаки ! Включайте їх в раціон свого харчування і наповнюйте простір навколо себе чарівними ароматами ефірних масел!

Пропонуємо Вам переглянути розділ День Святого Валентина, в якому знаходиться 93 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в травні

Інформери на Ваш сайт