Feedback

Статті

Прикмети на Великдень

Прикмети на ВеликденьПрикмети на Великдень
Народні прикмети не змогли обійти стороною навіть таке релігійне свято як Великдень. Що віщують нам прикмети на Великдень?
29.01.2014 1590

Історія пасхального яйця

Історія пасхального яйцяІсторія пасхального яйця.
21.01.2014 690

Великодній подарунок

Великодній подарунокЗвичай дарувати на Великдень фарбовані яйця з'явився дуже давно. В давнину обмінювалися яйцями абсолютно всі, починаючи від звичайних селянин і закінчуючи царем. Бували навіть такі випадки, коли яйце з селянської сім'ї потрапляло в царські палати .
21.01.2014 708

Як правильно вийти з Великоднього посту

Як правильно вийти з Великоднього постуВеликодній піст називається Великим від того, що він триває найдовше. Зрозуміло, що після довгого обмеження в їжі, людина не може дуже швидко повернутися до звичайного стилю харчування. Отже як правильно вийти з посту.
21.01.2014 606

Як розписати яйце

Як розписати яйцеВ давнину яйця не просто фарбували, їх розписували. Найчастіше це робилося воском, але в наші дні цього матеріалу є безліч замінників. Отже, поговоримо про те, як сучасна господиня може розписати яйце.
21.01.2014 705

Як святкувати Великдень

Як святкувати ВеликденьУсі свята, які ми зараз святкуємо прийшли до нас з далекого минулого, тому велика ймовірність, що відзначалися ці дні кілька тисяч років зовсім по -іншому. Свій початок пасха бере з часів юдеїв, саме від туди вона до нас і прийшла. Того дня Іудеї святкували свій вихід з Єгипту, тобто звільнення від вікового рабства. У кожного народу свої традиції святкування Великодня, але поговоримо про тих традиціях, які склалися в слов'янській культурі.
21.01.2014 695

Як оригінально прикрасити будинок до великодня

Як оригінально прикрасити будинок до великодняДля створення атмосфери великоднього свята в будинку, житло необхідно прикрасити. Так як Великдень - це весняне свято - то акцент в декорі буде зроблений на озеленення. Почнемо з вікон. На підвіконнях влаштуйте міні садки. У невеликих глечиках або вазочках розставте розпустилися гілочки, букети кульбаб, а поряд з ними розтавте іграшкових звірків: зайчиків, курочок і так далі. Прикрасити можна і саме скло. Намалюйте на ньому ангелів, свічки, великодні сцени.
21.01.2014 629

Як зробити пасхальну листівку своїми руками

Як зробити пасхальну листівку своїми рукамиНе думайте, що самостійне виготовлення Великодніх листівок - це заняття тільки для дітей, вам воно теж доставить чимало задоволення .
21.01.2014 2057

Восковий розпис яйця

Восковий розпис яйцяОдна з найкрасивіших великодніх традицій - це фарбовані яйця, особливо якщо розписувати їх ви збираєтеся воском. Найпростіший спосіб, полягає в наступному , розтопіть воскову свічку, занурте в рідкий віск пензлик і нанесіть малюнок на шкарлупі.
21.01.2014 587

Як прикрасити стіл на Великдень

Як прикрасити стіл на ВеликденьВідмінною прикрасою пасхального стола, стануть квіти і свіжа травичка. Звичайно навряд чи на початку весни з'являться тюльпани, та й виростити їх на вікні в короткі терміни неможливо. Однак порадувати своїх близьких можна паростками. Візьміть кілька яєць, акуратно зніміть верхню частину шкаралупи і вилийте вміст , з яєчної суміші можна зробити омлет, і щось у цьому роді.
20.01.2014 718
Найближчі свята

Всі свята в серпні

Інформери на Ваш сайт