Feedback

Як правильно вибрати бізнес - подарунок?

03.02.2014 1785

Крім офіційних свят, партнерам по бізнесу дарують подарунки і на корпоративні свята, наприклад, на день народження компанії або на професійне свято, пов'язаний з діяльністю фірми.

При виборі бізнес подарунка існують свої правила і заборони. У першу чергу, відмовтеся від спроби вразити вартістю свого подарунка. Звичайно, не варто дарувати відверто дешеві речі, але й дарувати подарунок, що розповідає про свою дорожнечу, теж не слід.

Також постарайтеся не переміститися в сторону двозначних подарунків. Як би близько ви не знали винуватця торжества, і в які б пригоди ви з ним не потрапляли, не слід дарувати йому або їй презенти з натяком. Вручений в офіційній обстановці, такий подарунок буде виглядати, щонайменше, недоречно.

Але бізнес подарунок не повинен перетворюватись в щось стандартне і безособове. Проявіть свою фантазію, і навіть банальна записна книжка перетвориться на оригінальний подарунок.

Такий типовий подарунок, як щоденник або візитниця, можна перетворити на оригінальну річ, якщо виготовити обкладинку предмета так, щоб вона відображала рід занять винуватця свята. Наприклад , для працівника сфери інформаційних технологій можна зробити обкладинку щоденника з компакт -дисків.

Якщо ви виявите терпіння і креативність, то навіть такий простий канцелярський інструмент, як ручка, може стати просто відмінним подарунком. Можна підібрати ручку, яка буде ідеально підходити під стиль її нового власника.

Крім таких презентів, можна підібрати і подарунок з розділу корисних штучок для офісу. Наприклад, пісочний годинник ідеально підійдуть керівнику, чий час розписано по хвилинах. Настільний охолоджувач підійде будь-якій людині, адже з його допомогою можна охолодити пляшку води або газованої води, не відходячи від робочого місця.

Не забудьте і про гідну упаковці для бізнес подарунка. Вона повинна бути лаконічною і стриманою. Ідеальним варіантом пакувального паперу буде, одно - або двоколірна. Подарунок можна перев'язати відповідної за кольором стрічкою або шнурком. Під вузол можна помістити таку ж лаконічну листівку з привітанням.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Привітання для керівника, в якому знаходиться 87 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

  • Як вибрати подарунок керівникові

    Як вибрати подарунок керівникові

    Робити подарунок керівнику від колективу прийнято як мінімум раз на рік - на День Народження. Але ж є ще й Новий Рік, і день Захисника Вітчизни. А в деяких фірмах прийнято робити подарунки керівнику у день народження фірми. І кожен раз виникає питання - що ж подарувати? А ... 3361

  • Що подарувати начальникові

    Що подарувати начальникові

    Багато колективів стикаються з непростим питанням - що подарувати начальникові? Що дарувати людині, у якої все є? Для початку подарунок повинен бути непростим, елегантним, оригінальним, ексклюзивним. Також вибір подарунка буде залежати від статі ... 3747

  • Ручка в якості подарунка: поради

    Ручка в якості подарунка: поради

    Ручка у ... 1844

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в квітні

Інформери на Ваш сайт