Feedback

Як вибрати подарунок керівникові

26.07.2021 3377

Всім начальникам начальник.
Отже, перша категорія - суворий керівник. Якщо ваш керівник спілкується з вами стримано і тільки про роботу, якщо ви нічого не знаєте про його захоплення і життя поза роботою, то й подарунок у такому випадку має бути суворий.
Таким людям подарунки дарують дорогі, фірмові або навіть ексклюзивні.
Поділю умовно таке подарунки на 3 категорії:
1. Письмові приладдя. Найпоширенішим діловим подарунком вважається ручка. Не проста ручка, а фірмова, у футлярі і, якщо дозволяють кошти, з гравіруванням. Однак саме такий подарунок найпопулярніший, то швидше за все у нього така ручка вже є, та й не одна.
2. Шкіряні подарунки. До цієї групи можна віднести подарунки, зроблені зі шкіри (саме зі шкіри, а не шкірзамінника) - візитниці, записні книжки, портмоне, фляга в шкіряному футлярі.
3. Прикраса офісу. І остання група подарунків для суворого керівника - це все, чим би він міг прикрасити свій кабінет. Мова йде про статуетках, картинах, репродукціях. Однак майте на увазі, що подарунок повинен підходити за стилем всьому кабінету. Так що якщо не впевнені, то краще вибирайте подарунок з перших двох категорій.
Захоплена людина.
Друга група начальників - строгі, але захоплені. Такі начальники відрізняються від першого тим, що вони не приховують своїх захоплення і не проти обговорити їх з підлеглими. Якщо ваш керівник колекціонер, то даруйте ще один екземпляр у його колекцію. Якщо він мисливець, риболов або просто походніка, то тут політ фантазії безмежний - підійдуть і гамак, і ліхтар, і мангал, і термос, тобто все, що знадобиться на природі.
Душа компанії.
Якщо керівник не тільки начальник, але ще і спільний друг, то вибрати подарунок найпростіше. Це може бути і прикольний подарунок (цікава мишка для комп'ютера, пристосування для зняття стресу, масажери), та подарунки для машини (обігрівач автомобільного сидіння, подушка-підголовник, вішалка для піджака), і товари для дому (настільні лампи, затишні подушки для дивана , набори посуду).
Головне при виборі подарунка керівнику - його якість. Неякісні дешеві речі непридатні людині, яка живе в достатку.
Отже, з подарунком чоловікові-керівникові більш-менш визначилися. А що ж дарувати жінці-керівнику?
Універсальний подарунок жінці - цукерки і квіти. Букет повинен бути мінімум з троянд. Хризантема і гвоздики дарувати начальнику недозволено. Цукерки теж повинні бути недешевими. Як варіант можна об'єднати квіти і цукерки - замовити букет з цукерок. Як правило, такі подарунки виглядають дуже красиво і дорого.
Якщо ж у вас великий колектив і сума, призначена для подарунка керівнику, набралася пристойна, то потрібен ще й подарунок.
Схема та ж, що й чоловікові. Суворому керівнику даруємо суворі подарунки, захопленому - подарунки за інтересом, товариському - все що завгодно (столове срібло, кухонні атрибути, картини).
Гарним подарунком і для чоловіка, і для жінки все була і залишається книга. А особливо гарним подарунком буде колекційне або рідкісне видання.
Якщо ж ви боїтеся не догодити з подарунком, то є дуже гарний вихід - подарункова карта. Даруйте карту на певну суму певного магазину і керівник сам собі подарунок вибирає.
Якщо ж ви хочете не просто подарувати подарунок, а вразити уяву керівника, то можна придбати оригінальний подарунок у вигляді сертифікату на:
• Похід на урок (танців, плавання, манікюру, їзди на поні, скелелазіння)
• Відвідування цікавої екскурсії (за московським підземеллям, підмосковним провінціям, на теплоході, в музей миші)
• Екстремальний відпочинок: політ у аеротрубе, на мотодельтаплані, гонки на позашляховику, катання в зорбі)
• Майстер-клас з: Приготування суші, варіння какао, по малюнку на каву.
• Відвідування спа-салону, манікюрного салону.
Крім того, можна «подарувати» виготовлення портфоліо, плавання з дельфінами, гру в пейнтбол, катання на танку, клоунів, вечір у джаз-клубі.
Такі подарунки знову-таки треба вибирати не просто так, а виходячи із захоплень, інтересів керівника. Навряд чи доречно буде дарувати сертифікат на майстер-клас з приготування кави людині, яка цей самий кави не п'є. А ось людині, яка в душі великий романтик, сертифікат на романтичну вечерю на двох припаде до душі.
Зорбінг.
І останнє: дуже важливий не сам подарунок, а те, як він вручений. Підготуйте заздалегідь недовгу мова, посміхайтеся, будьте доброзичливі.

Пропонуємо Вам переглянути розділ 🎉Привітання для керівника, в якому знаходиться 87 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

  • Як вибрати подарунок керівникові

    Як вибрати подарунок керівникові

    Робити подарунок керівнику від колективу прийнято як мінімум раз на рік - на День Народження. Але ж є ще й Новий Рік, і день Захисника Вітчизни. А в деяких фірмах прийнято робити подарунки керівнику у день народження фірми. І кожен раз виникає питання - що ж подарувати? А ... 3375

  • Що подарувати начальникові

    Що подарувати начальникові

    Багато колективів стикаються з непростим питанням - що подарувати начальникові? Що дарувати людині, у якої все є? Для початку подарунок повинен бути непростим, елегантним, оригінальним, ексклюзивним. Також вибір подарунка буде залежати від статі ... 3762

  • Ручка в якості подарунка: поради

    Ручка в якості подарунка: поради

    Ручка у ... 1858

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в квітні

Інформери на Ваш сайт