Feedback

Що подарувати начальникові

21.07.2021 3733

Що подарувати начальникові
Якщо колектив дарує подарунок начальнику-чоловікові, то свій вибір можна зупинити на нестандартному бізнес наборі, підставці для ручки, елегантних дорогих годинників, ноутбуці. Подарунок для керівника вишуканий, елегантний і простий, але в той же час не кричущий. Якщо начальник колекціонує небудь, можна зупинити свій вибір на цьому варіанті.

Якщо подарунок призначений для начальника-жінки. Перш за все, слід пам'ятати, що вона жінка, а тільки потім начальник. Свій вибір зупиняйте на оригінальній статуетці, візитниці, телефон і т.д.

Вибираючи подарунок і проявляючи фантазію, будьте обережні. Не забувайте, що занадто оригінальні подарунки можуть негативно вплинути на настрій керівництва. Подарунки керівникам-іноземцям слід вибирати дуже ретельно, так як у багатьох культурах існують свої традиції і принципи піднесення подарунків, людям стоять вище по кар'єрних сходах.

Не можна дарувати керівникам речі особистого користування, наприклад нижню білизну, дані предмети занадто інтимні. Також не рекомендується дарувати тварин, попередньо не обговоривши це питання з шефом.
Що подарувати начальникові
Жінкам не слід дарувати губні помади, предмети, які асоціюються з хворобою або невдачами. Що стосується подарунків носять гумористичний характер, то тут також слід бути гранично обережними.

Не даруйте подарунки, які згідно народним предметам можуть викликати негативні почуття у людей. Це можуть бути: дзеркала, хустки (до сліз), гвоздики (до невдачі в любові).

Пропонуємо Вам переглянути розділ Привітання для керівника, в якому знаходиться 87 поздоровлень на всі випадки життя.

За матеріалами: Подаруночок





Цікаві статті

  • Як вибрати подарунок керівникові

    Як вибрати подарунок керівникові

    Робити подарунок керівнику від колективу прийнято як мінімум раз на рік - на День Народження. Але ж є ще й Новий Рік, і день Захисника Вітчизни. А в деяких фірмах прийнято робити подарунки керівнику у день народження фірми. І кожен раз виникає питання - що ж подарувати? А ... 3335

  • Що подарувати начальникові

    Що подарувати начальникові

    Багато колективів стикаються з непростим питанням - що подарувати начальникові? Що дарувати людині, у якої все є? Для початку подарунок повинен бути непростим, елегантним, оригінальним, ексклюзивним. Також вибір подарунка буде залежати від статі ... 3732

  • Ручка в якості подарунка: поради

    Ручка в якості подарунка: поради

    Ручка у ... 1831

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в березні

Інформери на Ваш сайт