Feedback

Свічка на День Святого Валентина

11.02.2014 642

День Святого Валентина - це те свято, коли все навколо повинно відображати любов і романтику. Для тихої вечері двох закоханих ідеально підійде набір свічок. Як відомо, свічки не прийнято ставити окремо, вони завжди знаходяться в свічнику.

Пропонуємо вам дуже простий варіант підсвічника . Для того, щоб зробити таку саморобку , вам знадобитися скляний стакан, клей ПВА, нитки і предмети декору. Скло змастіть клеєм, шар повинен бути дуже товстим, швидко, поки клей не висох, намотайте на склянку нитки. Тут може бути дуже багато варіантів. Ви можете використовувати будь-які кольори, робити будь-які візерунки, до речі, і самі нитки можуть бути різної фактури.

Після цього, дуже швидко, поки знову ж таки не висохне клей, почніть приклеювати предмети декору. Це можуть бути маленькі квіточки, гілочки намистинки і так далі.

Такий стакан може бути прекрасним підсвічником для великої свічки, а так само і самої свічкою. Для цього вам необхідно розтопити віск. Помістіть шматок воску в чашку і поставте на газ, доведіть до кипіння. Коли віск стане зовсім рідким, на дно склянки опустіть нитку і тримайте другий її вільний кінець, вилийте віск. Через пару хвилин віск застигне і свічку можна випробувати .

Пропонуємо Вам переглянути розділ День Святого Валентина, в якому знаходиться 93 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в травні

Інформери на Ваш сайт