Feedback

Статті

Що подарувати на День матері

Що подарувати на День матеріЩо подарувати на День матері.
15.01.2014 696

День матері в різних країнах

День матері в різних країнахДень матері в різних країнах
15.01.2014 711

Подарунок до дня матері своїми руками

Подарунок до дня матері своїми рукамиПодарунок до дня матері своїми руками. Подарунок до дня матері своїми руками.
У День матері кожна дитина намагається порадувати маму подарунком. А найкращий подарунок, як відомо, це подарунок, зроблений своїми руками. Спробуйте зробити для мами сердечко з цукеркою. Ця саморобка досить складна, але якщо постаратися, з нею цілком можна впоратися. Для виготовлення сердечка знадобляться наступні матеріали: лист білого жорсткого картону; аркуш паперу червоного або рожевого кольору двосторонньої забарвлення формату А4; цукерка круглої або овальної форми, розміром приблизно 4 на 4,5 см, що має «хвостики» з двох сторін; дерев'яні зубочистки; циркуль або лінійка з колами різних розмірів; клей ПВА або склеювальний олівець; ножиці; лінійка; прозорий вузький скотч.
15.01.2014 1405

Листівка з трояндами до Дня матері

Листівка з трояндами до Дня матеріЛистівка з трояндами до Дня матері. Для виготовлення цієї чудової листівки нам знадобиться папір для квілінгу, або папір для орігамі персикового та зеленого кольорів; лист декоративного паперу для скрапбукінгу; невеликий шматочок рисового паперу рожевого кольору; стрічка рожевого кольору; бісер; стрази ; фігурні ножиці; акварельний папір білого кольору; ножиці; клей; двосторонній скотч.
15.01.2014 1083

День матері

День матеріДень матері. Міжнародний день матері - це свято, присвячене матерям. У цей день вітають матерів і вагітних жінок. День матері відрізняється від Міжнародного жіночого дня, коли привітання приймають усі жінки і дівчатка. День матері відзначають по всьому світу, але в різних країнах він припадає на різні дати. В основному в світі День матері відзначають в другу неділю травня. У Росії це свято відзначають в останню неділю листопада. У Грузії його відзначають 3 березня, а в Білорусі - 14 жовтня.
15.01.2014 783

Подарунок на День матері

Подарунок на День матеріПодарунок на День матері
15.01.2014 1175

День матері. Як свткувати і що подарувати

День матері. Як свткувати і що подаруватиДень матері. Як справляти і що подарувати. У більшості країн світу відзначають особливе свято, яке присвячене найголовнішій жінці в житті кожної людини, матері. У багатьох країнах світу його відзначають у другу неділю травня.
15.01.2014 635

Як відзначають день студента в різних країнах

Як відзначають день студента в різних країнахДень студента в різних країнах. День студента Греції, Фінляндії, США.
15.01.2014 1198

Як відсвяткувати День Студента

Як відсвяткувати День СтудентаЯк відсвяткувати День Студента. Кожен студент знає що за свято День студента. У цей день вся молодь, а саме студенти розбрідається, хто куди щоб ​​весело відзначити це свято. Але багато хто вже заздалегідь ламають голови куди піти і з ким відзначити.
У цій статті ми постараємося підштовхнути вас оптимальне рішення. Дамо парочку рад.
15.01.2014 1185

Конкурси до дня студента

Конкурси до дня студентаКонкурси до дня студента.
Якщо ви вирішили відсвяткувати день студента великою приватною компанією, то вам просто необхідно придумати, чим ви будете займатися. Пропонуємо вам кілька конкурсів , які дуже добре підійдуть для цього свята.
15.01.2014 1556
Найближчі свята

Всі свята в серпні

Інформери на Ваш сайт