Feedback

Статті

Прикраса великодніх яєць

Прикраса великодніх яєцьЗ кожним роком з'являється все більше і більше ідей по прикрасі великодніх яєць. Всі способи настільки гарні і цікаві, що очі розбігаються. Пропонуємо вашій увазі ще один, дуже ніжний і смачний спосіб прикраси пасхальних яєць. Це прикраса за допомогою цукрової мастики. Мастику можна також приготувати самостійно.
16.01.2014 630

Великодні традиції, звичаї та обряди

Великодні традиції, звичаї та обрядиВеликдень - відзначає весь християнський світ, незалежно від приналежності до тієї чи іншої конфесії. Звичайно, у кожного віросповідання є свої великодні традиції, звичаї та частування.
16.01.2014 807

Великодні ритуали

Великодні ритуалиВеликдень вважається основним церковним святом, однак, якщо ми згадаємо слов'янські народні свята, то побачимо, що Великдень стародавнє слов'янське свято відзначали задовго до прийняття християнства.
16.01.2014 605

Страсний тиждень

Страсний тижденьСтрасний тиждень - це останній тиждень Великого Посту перед Великоднем. Цей тиждень присвячується спогаду про останні дні земного життя Христа, його страждань на хресті, смерть і поховання. У ці дні не відбуваються пам'яті святих або поминання покійних, так як кожен день цього тижня вважається святим і великим. У всіх церквах проходять щоденні особливі служби .
16.01.2014 571

Ідея як прикрасити будинок до Великодня своїми руками

Ідея як прикрасити будинок до Великодня своїми рукамиНаближається світле свято Воскресіння Христового. До Великодня не тільки фарбують яйця і печуть паски, а й також прикрашають своє житло. Створення декорацій із шкарлупи яєць, весняного садка, пасхального дерева, гілочок верби.
16.01.2014 1165

Як вибрати форму для паски

Як вибрати форму для паскиЯка ж Пасха без пасок ? Приготування в хлібопічці, духовці, у хвилястих формочках для кексів, чавунних формочках, склянках, формочках із нержавіючої сталі, керамічних формочках
16.01.2014 609

Особливості дня матері

Особливості дня матеріПодарунки до дня матері. Кожна жінка мріє стати матір'ю, хтось приховує це бажання навіть сам від себе, а хтось ставитися до нього, як до чогось абсолютно природному і дуже бажаному. Роль матері дуже велика для дитини, причому як у фізіологічному, так і матеріальному плані.
16.01.2014 923

Легенда про День матері

Легенда про День матеріДень матері - одине з найбільш зворушливих і ніжних свят. Дивно, але відзначає його кожна країна по своєму, наприклад Білорусь - 14 жовтня, Грузія - 3 березня, в Росії в другу неділю листопада, а у всіх інших державах - в третю неділю травня. Тож, про легенду та символи дня матері.
16.01.2014 1895

Листівка до дня матері своїми руками

Листівка до дня матері своїми рукамиЛистівка до дня матері своїми руками. Подарунки мають бути такими, щоб їх можна було зберегти на пам'ять. А що робити, якщо ви знаєте, що ваша мама дуже сильно любить солодощі, і вам так хочеться їй догодити в цей день, але як відомо цукерки довго не збережуться. Є рішення - зробити своїми руками листівку .
16.01.2014 2818

Символ дня матері

Символ дня матеріДень матері - це одне з найсвітліших і добрих свят. Він відзначається щорічно кожну другу неділю травня, проте в деяких країнах він має свою дату, але це суть свята. Головна ідея свята залишається незмінною - мати - це та людина, яка подарувала нам життя. Символом дня матері стала троянда, так як в цей день Анна Джервіс роздала всім присутнім на церковному зборах жінкам троянди, на згадку про свою покійну маму. Другий символ цього свята - невеликий значок у вигляді, серця , що символізує величезне любляче материнське серце.
16.01.2014 1327
Найближчі свята

Всі свята в серпні

Інформери на Ваш сайт