Feedback

Статті

Оформлення свята Дня студентів

Оформлення свята Дня студентівОформлення свята " День студентів ", студенська газета, задовго до свята, участь студентів, створення газети студентами, вирізки студентів, журнальні студенти, плакати студенбкі, паперові фігурки студентів
14.01.2014 807

Історія походження професії бармен

Історія походження професії барменКожна професія має свої цікаві особливості. Та, напевно, найцікавішою завжди є історія походження і перших кроків розвитку тієї чи іншої професії. Сьогодні хочемо розказати про зародження професії — бармен
14.01.2014 3022

Подарункові вподобання Європейців

Подарункові вподобання ЄвропейцівСкладно уявити собі свято без подарунків. Подарунок - це своєрідний знак поваги і визнання, спосіб виразити почуття до людини. Є маса приводів для вручення презентів: новий рік, день народження, весілля, іноді подарунки вручаються навіть з нагоди першої зустрічі. У кожній країні існують свої традиції та звичаї, пов'язані з подарунками.
14.01.2014 1353

Оригінальна професія бармена

Оригінальна професія барменаБармен - професія, яка з'явилась понад сто років тому. Назва професії походить від англійського слова "бар", що означає загородка, прилавок, стійка, які відгороджують продавця від покупця. Якщо раніше бари були тільки самостійними підприємствами, то тепер вони невід'ємна частина ресторанів і кафе. За асортиментом, технічним оснащенням бари поділяються на молочні, пивні, гриль, експрес, винні, а за призначенням - на танцювальні, концертні. В останній час з'явилися салатні і супові бари. У сучасних барах відвідувачі можуть відпочити в затишній обстановці, послухати музику, потанцювати, подивитись відеопередачу, виступ артистів вар'єте.
14.01.2014 1511

Хто такі скаути?

Хто такі скаути?Скаутінг - це струнка, продумана, педагогічно обгрунтована і перевірена на практиці система виховання, навчання і дозвілля дітей і юнацтва. Створена англійським офіцером-розвідником Баден-пауелом на початку століття, методика скаутизму виявилася дуже ефективною і життєстійкою. Проіснувавши майже сторіччя, вона і зараз не втратила своєї актуальності.
13.01.2014 1330

Міжнародний день ювеліра

Міжнародний день ювеліраПрофесія ювеліра – одна з найдавніших, адже прикрашати себе люди любили завжди. Перші прикраси виготовляли з різноманітних підсобних матеріалів, що піддавались обробці примітивними інструментами того часу.
13.01.2014 884

Сценарій до дня соборності україни

Сценарій до дня соборності україниВ історії становлення незалежності і соборності України, особливе місце займає день 22 січня 1919 року, коли Директорія Української Народної Республіки проголосила Злуку всіх українських земель в єдину Українську державу. Саме цей день з′єднання Західноукраїнської Народної Республіки з Української Народною Республікою прийнято відзначати як свято – День незалежності і соборності України.
13.01.2014 4331

Історія професії пожежник

Історія професії пожежникНайстаріші згадки про професійні пожежні бригади належать до періоду Давнього Єгипту. Перші пожежні з'явилися близько 27 року до н. е., коли імператор Цезар Август створив загін «вігілів» як першу пожежну бригаду. Пожежа, історія пожежника, історичні згадки про пожежників, історія професі,
13.01.2014 4129

Хрещення Господнє

Хрещення Господнє19 січня православна церква відзначає Хрещення Господнє.
13.01.2014 1462

Старий Новий Рік

Старий Новий РікУ ніч з 13 на 14 січня більше половини населення України, Росії і Білорусії відзначають старий Новий рік. Ця традиція виникла після 1918 року, коли в Росії було введено нове літочислення.
13.01.2014 1065
Найближчі свята

Всі свята в серпні

Інформери на Ваш сайт