Feedback

При якій нагоді варто подарувати ручку

17.10.2019 1265

Ручка в подарунка
Кулькова або пір'яна ручка в якості подарунка повинна характеризується такими критеріями: висока ціна, оригінальне оформлення презентабельний вигляд, цікава або нестандартна форма.

Дарувати подарункову ручку до пам'ятної події - символічно і статусно. Такий предмет як презент підійде як чоловікам, так і жінкам будь-якого віку.

Ручка, виконана з дорогоцінних металів або цінних порід дерева, є статусним подарунком.
Дорогі матеріали доповнюються поліруванням, декоративним гравіюванням, символічними прикрасами, користується популярністю інкрустація дорогоцінними каменями або стразами.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Привітання для керівника, в якому знаходиться 87 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

  • Як вибрати подарунок керівникові

    Як вибрати подарунок керівникові

    Робити подарунок керівнику від колективу прийнято як мінімум раз на рік - на День Народження. Але ж є ще й Новий Рік, і день Захисника Вітчизни. А в деяких фірмах прийнято робити подарунки керівнику у день народження фірми. І кожен раз виникає питання - що ж подарувати? А ... 3335

  • Що подарувати начальникові

    Що подарувати начальникові

    Багато колективів стикаються з непростим питанням - що подарувати начальникові? Що дарувати людині, у якої все є? Для початку подарунок повинен бути непростим, елегантним, оригінальним, ексклюзивним. Також вибір подарунка буде залежати від статі ... 3732

  • Ручка в якості подарунка: поради

    Ручка в якості подарунка: поради

    Ручка у ... 1831

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в березні

Інформери на Ваш сайт