Технолог харчової промисловості | |
![]() | Технолог харчової промисловості cпеціаліст з контролю якості вироблених харчових продуктів на підприємстві, аналізу ефективності виробництва, вдосконалення та оптимізації процесів.
05.07.2016 952 |
Шоколатьє | |
![]() | Шоколатьє - вузькоспеціалізований працівник кондитерської фабрики, мета якого - розробка нових унікальних смаків для шоколадних виробів.
05.07.2016 545 |
Бармен | |
![]() | Бармен - це фахівець з приготування різних напоїв і коктейлів у барах або на вечірках.
04.07.2016 737 |
Барист | |
![]() | Бариста - професіонал в приготуванні кави з натуральних зерен, а також різних коктейлів на його основі: американо, капучіно, лате і інших.
04.07.2016 3346 |
Офіціант | |
![]() | Офіціант - працівник в галузі громадського харчування, що відповідає за виконання замовлень відвідувачів, а також здійснює розрахунок з ними за надані послуги.
04.07.2016 1372 |
Тітестер | |
![]() | Тітестер (від англ. «Tea» - чай, «tester» - той, хто пробує, відчуває) - дегустатор чаю, іноді фахівця називають чайним сомельє.
04.07.2016 760 |
Фумелье | |
![]() | Фумельє (від іспанського «fumar» - курити) знає все про сигари і про їх поєднанні зі спиртними напоями.
04.07.2016 1098 |
Винороб | |
![]() | Винороб розробляє рецепти для вин і коньяку, продумує склад напоїв і стежить за технологією реалізації готового продукту.
04.07.2016 593 |
Ремюер | |
![]() | Ремюер (від фр. «Remuer» - рухати, ворушити, перемішувати) - фахівець в галузі виноробства, струшуючий пляшки з дозріваючим шампанським.
04.07.2016 786 |
Технолог громадського харчування | |
![]() | Технолог громадського харчування - відповідальний за дотримання норм приготування їжі, а також за смакові якості і безпеку їжі в закладах громадського харчування.
04.07.2016 651 |