Технолог харчової промисловості | |
Технолог харчової промисловості cпеціаліст з контролю якості вироблених харчових продуктів на підприємстві, аналізу ефективності виробництва, вдосконалення та оптимізації процесів.
05.07.2016 864 |
|
Шоколатьє | |
Шоколатьє - вузькоспеціалізований працівник кондитерської фабрики, мета якого - розробка нових унікальних смаків для шоколадних виробів.
05.07.2016 507 |
|
Бармен | |
Бармен - це фахівець з приготування різних напоїв і коктейлів у барах або на вечірках.
04.07.2016 706 |
|
Барист | |
Бариста - професіонал в приготуванні кави з натуральних зерен, а також різних коктейлів на його основі: американо, капучіно, лате і інших.
04.07.2016 3231 |
|
Офіціант | |
Офіціант - працівник в галузі громадського харчування, що відповідає за виконання замовлень відвідувачів, а також здійснює розрахунок з ними за надані послуги.
04.07.2016 1310 |
|
Тітестер | |
Тітестер (від англ. «Tea» - чай, «tester» - той, хто пробує, відчуває) - дегустатор чаю, іноді фахівця називають чайним сомельє.
04.07.2016 719 |
|
Фумелье | |
Фумельє (від іспанського «fumar» - курити) знає все про сигари і про їх поєднанні зі спиртними напоями.
04.07.2016 1052 |
|
Винороб | |
Винороб розробляє рецепти для вин і коньяку, продумує склад напоїв і стежить за технологією реалізації готового продукту.
04.07.2016 558 |
|
Ремюер | |
Ремюер (від фр. «Remuer» - рухати, ворушити, перемішувати) - фахівець в галузі виноробства, струшуючий пляшки з дозріваючим шампанським.
04.07.2016 761 |
|
Технолог громадського харчування | |
Технолог громадського харчування - відповідальний за дотримання норм приготування їжі, а також за смакові якості і безпеку їжі в закладах громадського харчування.
04.07.2016 617 |