Feedback

Статті: День харчопрому

Технолог харчової промисловості

Технолог харчової промисловостіТехнолог харчової промисловості cпеціаліст з контролю якості вироблених харчових продуктів на підприємстві, аналізу ефективності виробництва, вдосконалення та оптимізації процесів.
05.07.2016 697

Шоколатьє

ШоколатьєШоколатьє - вузькоспеціалізований працівник кондитерської фабрики, мета якого - розробка нових унікальних смаків для шоколадних виробів.
05.07.2016 416

Бармен

БарменБармен - це фахівець з приготування різних напоїв і коктейлів у барах або на вечірках.
04.07.2016 614

Барист

БаристБариста - професіонал в приготуванні кави з натуральних зерен, а також різних коктейлів на його основі: американо, капучіно, лате і інших.
04.07.2016 2817

Офіціант

ОфіціантОфіціант - працівник в галузі громадського харчування, що відповідає за виконання замовлень відвідувачів, а також здійснює розрахунок з ними за надані послуги.
04.07.2016 1124

Тітестер

ТітестерТітестер (від англ. «Tea» - чай, «tester» - той, хто пробує, відчуває) - дегустатор чаю, іноді фахівця називають чайним сомельє.
04.07.2016 626

Фумелье

ФумельеФумельє (від іспанського «fumar» - курити) знає все про сигари і про їх поєднанні зі спиртними напоями.
04.07.2016 951

Винороб

ВиноробВинороб розробляє рецепти для вин і коньяку, продумує склад напоїв і стежить за технологією реалізації готового продукту.
04.07.2016 465

Ремюер

РемюерРемюер (від фр. «Remuer» - рухати, ворушити, перемішувати) - фахівець в галузі виноробства, струшуючий пляшки з дозріваючим шампанським.
04.07.2016 675

Технолог громадського харчування

Технолог громадського харчуванняТехнолог громадського харчування - відповідальний за дотримання норм приготування їжі, а також за смакові якості і безпеку їжі в закладах громадського харчування.
04.07.2016 517
Найближчі свята

Всі свята в квітні

Інформери на Ваш сайт