Ремьюери потрібні в компаніях, що випускають шампанське і ігристі вина. Ремюер - майстер, який відповідає за процес ремюаж, тривалість якого 2-3 місяці. Так називають процес дозрівання шампанського або ігристого вина. Як відомо, справжнє шампанське створюється шляхом довгої витримки, бродіння і так далі. Ремюаж - це один з обов'язкових етапів. Пляшки стоять шийкою вниз, щоб дріжджовий осад поступово стікав вниз. Ремюер зобов'язаний уважно оглядати кожну пляшку, злегка струшувати і перевертати для стікання осаду. Коли процес бродіння завершиться, пляшку відправляють на дегожірування.
Пропонуємо Вам переглянути розділ День працівників харчової промисловості 2024, в якому знаходиться 53 поздоровлень на всі випадки життя.
Курячі нагетси — це страва, яку люблять як діти, так і дорослі. Ця страва визнана конкурентом беззаперечного лідера фаст-фуду — ... 169
Кухар - фахівець з приготування їжі, знає безліч рецептів. Без кухарі не обійтися ні на одному громадському заході, де заплановані якісь ... 1164
В день працівників харчової промисловості прийнято обмінюватися подарунками з колегами та ветеранами харчової ... 2638