Feedback

Статті

Що подарувати на день народження дівчині 15 років

Що подарувати на день народження дівчині 15 роківЗбираючись на день народження до підлітка, необхідно серйозно підходити до вибору подарунка. У цьому віці всі дівчатка небайдужі до прикрас, нарядів і косметиці. Вони починають рости у власних очах і очах оточуючих, перетворюючись на більш дорослу і жіночну дівчину.
20.09.2013 3352

Що подарувати дівчині, якій виповнилося 20 років

Що подарувати дівчині, якій виповнилося 20 роківДосить складне, виявляється, питання, що подарувати дівчині на день народження 20 років - оригінальність у всьому, ось відповідь. Це той період життя, коли все дуже яскраво, захоплююче і незвично. Подарунок дівчині має бути персоніфікованим, тобто обраним спеціально для неї. Не потрібно дарувати банальні парасолі або гаманці, якщо дівчина мало знайома, то краще запитати її кращу подругу, і вона з радістю допоможе.
20.09.2013 3006

Чи можна дарувати дзеркало?

Чи можна дарувати дзеркало?Основна причина, по якій люди вважають, що не можна дарувати дзеркало - це звичайне марновірство. Дзеркала на Русі здавна вважалися зв'язком між світами, живими і мертвими, тілом і душею і т.д. Саме тому, коли людина помирає, всі дзеркала в домі завішують тканиною, а багато дівочі ворожіння пов'язані з дзеркалами. Старе дзеркало, на думку забобонних людей, вважається накопичувачем негативної інформації і є цілі ритуали по зняттю негативної енергії з дзеркал, з використанням святої або ключовий (проточною) води.
20.09.2013 3885

Як упакувати весільний подарунок

Як упакувати весільний подарунокВас запросили на весілля, і ви вже впоралися з нелегким завданням вибору весільного подарунка? Вітаємо! Але, звичайно, на цьому приємні турботи з підготовкою весільного подарунка не закінчуються. Щоб молодята оцінили ваш презент гідно, дуже важливо красиво його упакувати. Перефразовуючи відому приказку, можна сказати, що подарунок зустрічають по його упаковці.
Якщо ви побачите на весільному торжестві гостя в неохайному, мятом костюмі, ви будете неприємно здивовані. Тому і весільний подарунок у пом'ятою коробці з потертого коричневого картону, навряд чи справить позитивне враження на молодят, навіть, якщо всередині коробки знаходиться корисний і цінний презент. Вирушаючи на весілля, потрібно пам'ятати, що це особливе торжество, тому і подарунок молодятам теж повинен бути упакований відповідно нагоди.
20.09.2013 3433

Що подарувати чоловікові на новосілля

Що подарувати чоловікові на новосілляНовий будинок - це завжди радість і для господаря і для його гостей. Вирушаючи на новосілля, слід підібрати щось, вдало вписується в новий інтер'єр. Найчастіше це якийсь предмет меблів, настільний або підлоговий сувенір, картина або гравюра в красивій рамі. Якщо на новосілля запрошує чоловік, подарунок краще зробити не нейтральний, а істинно чоловічий.
20.09.2013 2637

Що подарувати подрузі на новосілля

Що подарувати подрузі на новосілляОтже, у подруги, родички або доброї знайомої свято, і вас запросили на новосілля? Потрібно підшукати чудовий подарунок і порадіти за неї. Звичайно, новосілля, будь то нова квартира або ремонт старої, вимагали великих затрат. Було б чудово компенсувати частину їх купівлею-небудь негроміздкі меблів або аксесуарів інтер'єру: журнальний столик, комп'ютерний стілець, дзеркало, годинник на стіну або на комод. Вибираючи такий подарунок, обов'язково слід довідатися у майбутньої господині про її уподобання, щоб вгадати і з річчю, і зі стилем. Можна запропонувати щось витончене і дуже красиве - підлогову вазу, інтер'єрну ляльку, кришталеву дрібничку на туалетний столик.
20.09.2013 3379

Що подарувати дівчині, якій виповнилося 25 років

Що подарувати дівчині, якій виповнилося 25 роківЩо подарувати дівчині на день народження 25 років - практичність перш за все. Купу дрібничок, приємних дрібниць та іншої радості встигли подарувати за минулі роки. Виняток становлять випадки, коли дівчина щось колекціонує. Якщо так, то можна купувати, наприклад, статуетки, скарбнички, монети, м'яку іграшку та інше.
20.09.2013 3704

Що подарувати начальниці

Що подарувати начальниціІноді здається, що вибрати подарунок жінці - шефу - практично нездійсненна місія. Але не варто панікувати завчасно! Можливо, вам допоможуть прості правила вибору подарунка для жінки-шефа.
Квіткове Правило: квіти повинні бути і крапка!
Неважливо, що на покупку подарунка для шефині ви вже витратили нечувану суму. Заявитися на свято до жінки-шефу без пристойного букета квітів - це все одно, що обійти компліментом нову стрижку своєї дружини після відвідин нею дорогого салону. Може, й обійдеться. Але краще не ризикувати!
20.09.2013 5397

Як вибрати квіти для коханої дівчини?

Як вибрати квіти для коханої дівчини?Хочете подарувати квіти дівчині, але в замішанні - які краще? Відповідь проста: краще за все ті, які вона любить. Троянди, гербери, орхідеї ... Головне - вони обов'язково повинні бути свіжими. Не полінуйтеся вибрати найкращі квіти для найпрекраснішої дівчини!
20.09.2013 3357

Чи можна дарувати ікони?

Чи можна дарувати ікони?Подарунок як ікони відразу викликає суперечливі відчуття, та й думок різноманітних повно, тому давайте почнемо розбиратися.
20.09.2013 3589
Найближчі свята

Всі свята в серпні

Інформери на Ваш сайт