Feedback

Статті

Що подарувати чоловікові

Що подарувати чоловіковіЩо можна подарувати найдорожчій людині? Людині, з яким ти проводиш стільки часу (особливо вночі).
В подарунках чоловікові є одна особливість - подарунок робиться із загального сімейного бюджету - тобто нібито чоловік сам собі і робить подарунок. Ось хай і вибирає. Тим більше що на відміну від жінки, чоловік як правило дуже добре знає, що йому потрібно, і варто вам тільки запитати, негайно повідомить Вам відповідь на питання.
20.09.2013 3893

Кращий подарунок дружині на день народження

Кращий подарунок дружині на день народженняЯкщо подарунок потрібен уже сьогодні-завтра, пропонуємо такі екстра-квік варіанти:

букет з цукерок;
SPA-сертифікат;
картину зі стразів Swarovski;
подарунковий ваучер на пригоду;
набір для декоративного вирізання з овочів і фруктів.
букет з куль.
Кращий подарунок дружині на день народження
Дружина любить вишивати хрестиком, шити, плести .... і т.д.? Це значно спрощує задачу! Ваш варіант подарунка - набір для рукоділля!
20.09.2013 3938

Кращий подарунок другу, оригінальний подарунок подрузі

Кращий подарунок другу, оригінальний подарунок подрузіЗдається, знайти подарунок другу на день народження легше легкого - адже цю людину ви знаєте як облупленого. Але це не зовсім так: чим більше інформації, тим буває складніше зробити правильний вибір. І так, що ж подарувати другу, подрузі?
20.09.2013 4828

Що подарувати бабусі

Що подарувати бабусіПоява на світ і благополучне існування онука чи онуки - ось найкращий подарунок для бабусі. Все її життя концентрується на життя улюблених продовжувачів роду. І якщо у вас все добре, бабуся вже щаслива. Але зробити її ще трохи щасливішими - в ваших силах. Просто не варто обмежуватися надто практичними подарунками: халатик або тапочки ви і так їй купите, тим більше пояс з собачої шерсті ...
20.09.2013 3514

Подарунок коханому

Подарунок коханомуЯкий найкращий подарунок коханцеві? Звичайно ж, подарувати себе, кохану, можна перев'язану рожевою стрічкою, але обов'язково в красивій білизні. Рідкісний чоловік не любить красиву білизну. Але для різноманітності можна підшукати щось ще. Особливо якщо гряде яке-небудь романтичне свято (як День святого Валентина) або наближається пам'ятна для вас обох дата (день знайомства, наприклад).
20.09.2013 2331

Подарунки для гостей на весілля, ювілей

Подарунки для гостей на весілля, ювілейЧудова традиція, поки не надто поширена - дарувати маленькі подарунки всім запрошеним в будинок гостям. Такі подарунки мають бути приємними, оригінальними, але в теж час недорогими.
20.09.2013 2198

Що подарувати хлопцеві

Що подарувати хлопцевіОтже, що ж можна подарувати молодій людині? Подарунки, які підкреслять його значимість
20.09.2013 2955

Що подарувати дівчині, якій виповнилося 16 років

Що подарувати дівчині, якій виповнилося 16 роківПодібний вік - це завжди романтика, період закоханості. Якщо дівчина близька, можна купити для неї листівку, яка здатна зізнатися в любові. Якщо ні, то таку ж, але просто з красивими компліментами. У такі листівки вбудований диктофон і на нього записується поздоровлення. Також це можуть бути поздоровлення і у віршованій формі, бажано власного твору, тоді подарунок дівчині стане дуже дорогий.
20.09.2013 3470

Що подарувати на день народження дівчині 15 років

Що подарувати на день народження дівчині 15 роківЗбираючись на день народження до підлітка, необхідно серйозно підходити до вибору подарунка. У цьому віці всі дівчатка небайдужі до прикрас, нарядів і косметиці. Вони починають рости у власних очах і очах оточуючих, перетворюючись на більш дорослу і жіночну дівчину.
20.09.2013 3352

Що подарувати дівчині, якій виповнилося 20 років

Що подарувати дівчині, якій виповнилося 20 роківДосить складне, виявляється, питання, що подарувати дівчині на день народження 20 років - оригінальність у всьому, ось відповідь. Це той період життя, коли все дуже яскраво, захоплююче і незвично. Подарунок дівчині має бути персоніфікованим, тобто обраним спеціально для неї. Не потрібно дарувати банальні парасолі або гаманці, якщо дівчина мало знайома, то краще запитати її кращу подругу, і вона з радістю допоможе.
20.09.2013 3006
Найближчі свята

Всі свята в серпні

Інформери на Ваш сайт