Feedback

Статті

Подарунок для солдата

Подарунок для солдатаВи не знаєте, що подарувати на свято Вашому синові, братові чи коханому хлопцю, солдатові нашої доблесної армії? Дамо Вам декілька порад.
Почнемо зі стандартних, але дуже потрібних чоловікові подарунків. До них відноситься велика кількість косметики для чоловіків: креми для гоління, лосьйони і гелі після гоління, дезодоранти, парфуми, шампуні, кондиціонери і так далі. В армії чоловік повинен теж стежити за собою. Так що косметика буде як не можна до речі. Дуже порадують солдата тематичні подарунки: сувенірна зброя, наприклад: армійський ніж, пістолет, мушкет, меч, шабля і т.д. Отримавши такий подарунок, солдат з часом з радістю згадає роки своєї служби.
20.09.2013 5792

Що подарувати програмісту

Що подарувати програмістуПрограмісти, якщо такими вважати саме справжніх програмістів, люди з досить незвичайним складом розуму. Хороший програміст бути таким просто зобов'язаний в силу своєї специфічної роботи, освіти і інтересів. Відхід від реального світу в світ ідеальних поведінкових алгоритмів і реалізацій у програмістів вважається нормою. Але дарувати подарунки їм все ж іноді потрібно, тому дарувальнику доведеться добре подумати.
20.09.2013 2230

Що подарувати жінці в день її тридцятирічного ювілею

Що подарувати жінці в день її тридцятирічного ювілеюТридцять років для жінки - це досить таки трепетний час. Багато дівчат бояться його, тому що цей вік нагадує про перехід в більш зрілу життя. І, напевно, багатьом доводилося зіткнутися з заворушеннями і замішанням: що подарувати жінці в день її тридцятирічного ювілею?
20.09.2013 3482

Що подарувати на 50-річний ювілей жінці

Що подарувати на 50-річний ювілей жінціПорадуйте 50-річну жінку унікальною золотою прикрасою. П'ятдесятиліття - це досягнення золотого століття людини. Прожите половина життя і набрано не мало досвіду. Золоті роки заслуговують класичний подарунок золоту прикрасу - символ оптимізму і багатства.
20.09.2013 5226

Що подарувати завідуючій дитячого садка

Що подарувати завідуючій  дитячого садкаПриводів, щоб привітати завідуючу дитячим садком у році більше, ніж достатньо! Було б бажання! Так що ж подарувати? Якщо ви хочете зробити подарунок в індивідуальному порядку, то ви можете розглянути варіант чайно-кавових аксесуарів - скляний чайничок, набір "чайна пара" - одна чашка з блюдцем, млинок для кави, турку. До всього цього можна презентувати якісні сорти чаю та кави, оформлені в подарункові упаковки (фаянсові банки)! Якщо ж ви хочете купити подарунок від усього батьківського колективу, то зупиніться на техніці, якою можна скористатися як в робочих, так і домашніх умовах - мікрохвильову піч, електрочайник, фільтр для води або міні-холодильник! Також ви можете подарувати що-небудь для її робочого кабінету - стильні жалюзі, штори, годинник або декоративні квіти!
Чомусь вважається, що дарувати предмети особистого користування представниці цієї професії не пристойно.
20.09.2013 6018

Що подарувати на 10-річчя весілля

Що подарувати на 10-річчя весілляРожеве або олов'яне весілля! Саме так називається 10-я річниця з дня одруження!
20.09.2013 3102

Що можна подарувати своєму хлопцю на пів року зустрічей

Що можна подарувати своєму хлопцю на пів року зустрічейПропонуємо спочатку розібратися в напрямі і призначення вашого подарунка. Якщо ви хочете зробити акцент на романтиці, то можете подарувати милий, а головне оригінальний нічник "Зоряне небо", який додасть романтизму будь-якій кімнаті, холу, в приміщенні і навіть на відкритому повітрі.
20.09.2013 4411

Що подарувати тещі

Що подарувати тещіЯк відомо, хто володіє інформацією, той володіє світом. Красиво оформлена історія походження імені або прізвища - саме та інформація, яка зміцнює дух і додає гордості за свою сім'ю, свій рід. А для тещі і цілого світу не шкода.
20.09.2013 3722

Подарунок для жінки у віці

Подарунок для жінки у віціДля початку треба точно знати, як жінка ставиться до свого віку! Якщо спокійно, то можна сміливо вирушати в Медсервіс, де вам допоможуть підібрати тонометр, масажери для ніг, тіла і голови. Там же вам можуть запропонувати вимірювач нітратів у продуктах. Відмінним подарунком може стати фільтр для води у формі глечика!
Якщо ж дама ніяк не може змиритися, що роки беруть своє, то й зайвий раз згадувати вам про це не варто! Подаруйте щось смачненьке - чаї або каву елітних сортів, а також аксесуари до них - красиві заварнічкі, милі чашечки з блюдцями, млинок для кави та ін.
20.09.2013 2747

Що подарувати чоловікові

Що подарувати чоловіковіЩо можна подарувати найдорожчій людині? Людині, з яким ти проводиш стільки часу (особливо вночі).
В подарунках чоловікові є одна особливість - подарунок робиться із загального сімейного бюджету - тобто нібито чоловік сам собі і робить подарунок. Ось хай і вибирає. Тим більше що на відміну від жінки, чоловік як правило дуже добре знає, що йому потрібно, і варто вам тільки запитати, негайно повідомить Вам відповідь на питання.
20.09.2013 3893
Найближчі свята

Всі свята в серпні

Інформери на Ваш сайт