Feedback

Статті

Чи можна дарувати подарунки заздалегідь?

Чи можна дарувати подарунки заздалегідь?Чи можна дарувати подарунки заздалегідь? З практичної точки зору - чому б і ні, адже сьогодні всі ми живемо в такому ритмі і буває складно поєднати графіки так, щоб вручити подарунок людині саме в його день народження або річницю весілля. Або трапляється так, що комусь - іменинникові або дарувальнику - доводиться виїхати з міста у справах або у відпустку, і, щоб загладити провину за відсутність на святі, подарунок підноситься заздалегідь.
20.09.2013 3681

Чи можна дарувати подароване

Чи можна дарувати подарованеНе можна дарувати подароване
Основна причина етична - адже цей подарунок спочатку зробили вам, і по відношенню до людини, який витратив на це час і гроші, передаровування його подарунка буде елементарною неповагою. Особливо, враховуючи, що ви на пошук і покупку цього подарунка не витратите нічого, що буде неповагою і по відношенню до нового власника. Щоб безкарно подарувати цей подарунок іншій людині потрібно як мінімум бути впевненим, що перший дарувальник не дізнається про це, а також не запитає при зустрічі: «А як там поживає фондюшниця, що я тобі подарував?»
20.09.2013 2545

Подарунок мамі, що подарувати мамі на день народження

Подарунок мамі, що подарувати мамі на день народженняма - це людина, яка дала Вам життя.
Подарунок може стати одним із способів вираження Вашої любові і подяки мамі.
20.09.2013 5082

Що означають подарунки

Що означають подарункиПодарунки - це не тільки необхідний атрибут будь-якого свята. Річ, подана в дар, звичайно, символізує почуття, відносини і є кращим способом виразити щось людині без слів. Тому необхідно знати, що означають подарунки і яку енергетику вони в собі несуть. Існує чимало повір'їв, що стосуються змісту того чи іншого подарунка. Одні речі несуть у собі позитивну енергію, зближують людей, сприяють зародженню або продовження відносин. Інші, навпаки, відштовхую, позначають розставання або просто просякнуті несприятливим настроєм.
20.09.2013 4452

Книга в подарунок

Книга в подарунокНа жаль, сьогодні вийшов з моди звичай дарувати книги, оскільки їх, нібито, ніхто не читає і крім збору пилу вони ні на що не годяться. Але все не так погано! Незважаючи на велике розмаїття засобів масової інформації, люди заново долучаються до великого таїнства спілкування з книгою - цим воістину безцінним джерелом знань. Знову сьогодні можна зустріти читають в метро і скверах, в автобусах і літаках. Знову стає престижним мати красиву якісну бібліотеку з хорошим підбором тем і авторів. І, природно, повертається роль книги, як подарунка.
20.09.2013 3795

Ідеї ​​подарунків братові на день народження

Ідеї ​​подарунків братові на день народженняБрат - найвірніший друг, помічник у справах, порадник і попутник по життю. Можна жити в різних містах, дзвонити один одному раз на тиждень або на місяць, але знати, що ти не один, що є десь людина, що любить тебе беззастережно, просто тому що ти є, і ця любов ніколи не скінчиться і не зміниться . Не у всіх такі стосунки в сім'ї, це справа батьків - виховати так дітей, але хочеться вірити, що братська любов і дружба - навіки. Вибрати сюрприз для брата - майже те ж саме, що вибирати для себе. Можна довго блукати по магазинах, відкидаючи і те, і третє, і сьоме. Можна здивувати його якимось сюрпризом або розіграшем. А можна взагалі без подарунка звалитися, як той сніг на голову, і це вже буде подарунок - присутність дорогого і близької людини.
20.09.2013 3478

Чи можна дарувати хрестик?

Чи можна дарувати хрестик?Що тільки не говорять про дарування натільних хрестиків в народі! Наприклад, що хрестик повинні дарувати тільки хрещені батьки при хрещенні або про те, що разом з натільним хрестиком дарувальник передає людині і свій «хрест». Давайте розберемося з цими забобонами з точки зору церкви.
20.09.2013 5846

Як привітати начальника з Новим роком

Як привітати начальника з Новим рокомНоворічне свято в офісі — справа хвилююча і клопітка. Коли настає момент привітати директора або начальника, всі починають замислюватися — як же це зробити весело, з душею, щоб і подарунок, і привітання сподобалися, запам’яталися і викликали добру посмішку.
20.09.2013 4102

Як привітати прозою на Новий рік

Як привітати прозою на Новий рікНовий рік — мабуть, найбільш довгоочікуваний свято. За місяці до цієї події люди готуються до нього, підбирають подарунки, підписують листівки, щоб ніхто не був забутий і в кожному будинку панувала новорічна атмосфера. В принципі, вручати подарунки можна і з черговою фразою «Вітаю!». Але щоб вашу увагу запам’яталося надовго і багаторазово посилило радісне відчуття свята, варто подбати про щире і розгорнутому привітанні з Новим роком, і бажано, щоб воно було не в чергових віршах-відписки, а в прозі, написаній своїми словами і передавальної тільки ваші думки.
20.09.2013 3084

Жартівливі подарунки

Жартівливі подарункиПрикольні подарунки дарувати всім підряд не можна. Обмежувачем для цього типу подарунків служить наявність або відсутність почуття гумору у іменинника. Причому навіть володіння почуттям гумору не дає "зелене світло" прикольним подарункам. Адже є люди, які із задоволенням підколюють інших, але приходять в сказ, коли об'єктом жарти є самі. У них почуття гумору виборче. А є ще люди з гіпертрофовано-шумним сприйняттям смішного. Є прихильники ліричного гумору. А є інтелектуали, естетично оцінюють все, що потрапляє під категорію комічного. Загалом, перш ніж зважитися на прикольний подарунок, потрібно всі сім разів зважити, а потім – ще сім разів відміряти. А ще треба врахувати, що наш гумор не схожий на американський. Тому не варто дарувати якісь непристойності, – це і непристойно і не смішно. І не треба забувати, що ми живемо в країні, де поет – більше, ніж поет. І подарунок-це більше ніж подарунок.
20.09.2013 7761
Найближчі свята

Всі свята в серпні

Інформери на Ваш сайт