Feedback

Статті

Як відзначити останній дзвоник

Як відзначити останній дзвоникОстанній дзвоник - символ закінчення навчання. Це одночасно веселе і сумне свято не тільки для випускників, а й для їхніх вчителів і батьків. У минулому залишаються щоденники успішності, клякси в зошитах, довгоочікувані дзвінки на перерву, кнопки на стільцях і друзі, що стали за час навчання рідними. Шкільні роки подарували багато гарних спогадів. Провести свято потрібно так, щоб воно надовго залишився у всіх в пам'яті. Існує безліч місць і способів відзначити останній дзвінок, все залежить тільки від ваших можливостей і бажань.
18.09.2013 5513

Як відсвяткувати останній дзвоник

Як відсвяткувати останній дзвоникОстанній дзвоник - одночасно сумне і радісне свято. Цей день означає закінчення важливого, довгого періоду в житті: навчання в школі. Прощання з уроками, вчителями і однокласниками потрібно провести так, щоб воно запам'яталося вам надовго.
18.09.2013 4664

Традиція різдвяного святкування

Традиція різдвяного святкуванняРіздво Христове — велике християнське свято, день Народження Ісуса Христа, Спасителя світу і Відкупителя людей з полону гріха. Свято Різдва Христового вважається другим після Пасхи (Великодня) великим святом, хоча у багатьох католицьких країнах народне благочестя досі відводить йому головне місце серед свят.
18.09.2013 2797

Стосунки в розвитку: як рости в одному напрямку

Стосунки в розвитку: як рости в одному напрямкуВсі говорять про те, що стосунки і шлюб - це щоденна важка праця. Але що це означає на практиці? Про це не замислюєшся, коли стосунки дають перші маленькі тріщинки: сварки, непорозуміння, суперечки.
18.09.2013 1477

Як святкувати іменини

Як святкувати імениниНезаслужено забуте в радянські роки свято іменин повертається в наше життя. На жаль, навіть літні люди часто не знають, як слід правильно відзначати іменини, і влаштовують звичайне пишне гуляння. Так що ж слід зробити, щоб день ангела запам'ятався вам і вашим гостям?
16.09.2013 6178

Обряд новосілля

Обряд новосілляНовосілля (переїзд в новий будинок) – подія, яка по значимості може бути прирівняна до весілля, народження дітей і іншим в житті сім’ї. В такий день не можна обійтися без святкування, запрошення гостей, вручення подарунків, а також дотримання деяких традицій.
16.09.2013 3986

Як стати душею компанії?

Як стати душею компанії?Ви приходите на день народження друга (корпоративну вечірку, ресторан) і вже через півгодини єдина думка, яка вас відвідує: «Як швидше піти?». А ваш приятель, якого ви випадково привели з собою, вже через десять хвилин з усіма знайомий, весело розповідає анекдоти і співає під караоке. Всі від нього без розуму. Чи не правда, знайома ситуація? Чому з людьми, яких ви знаєте з дитинства на подібних заходах ви не можете і двох слів зв'язати, а зовсім стороння людина, яку ви випадково привели з собою, зачаровує всіх своєю чарівністю ...
02.06.2013 5207

Які є поздоровлення з днем народження для друга?

Які є поздоровлення з днем народження для друга?День народження – це особливе свято. Адже цей день належить тільки іменинникові. Близькі друзі, знайомі та родичі приходять вітати виключно заради тільки одного його. Всякі свята міжнародного і державного значення не можна забути або пропустити. Як мінімум через вихідні і всіляку рекламу по радіо і телевізору. Але твій день народження згадає тільки справжній друг чи коханий, близький і людина ...
30.05.2013 7460

Як святкують Пасху (Великдень) у світі

Як святкують Пасху (Великдень) у світіВеликдень не має постійної календарної дати і щороку святкується в різний час, тому що в часи євангельських подій у Палестині користувалися місячним календарем, а не сонячним, за яким живе сучасне людство. На Великдень кожен народ веселиться по-своєму....
04.05.2013 4414

Як святкувати Великдень (Пасху)?

Як святкувати Великдень (Пасху)?Великдень – найбільше православне свято. Саме слово «Пасха» у перекладі з грецької означає «позбавлення». Своїм воскресінням Христос визволив людей від смерті, дав надію всім нам на вічне життя.
04.05.2013 3163
Найближчі свята

Всі свята в травні

Інформери на Ваш сайт