Feedback

Статті

9 кращих подарунків для новонародженої дитини - купуйте корисні та приємні подарунки

9 кращих подарунків для новонародженої дитини - купуйте корисні та приємні подарункиЗавжди важко вибрати подарунок для дитини, не завжди знаєш, що подобається дитині, яка річ йому необхідна і взагалі доречний ваш подарунок. Подарунки, які дарують дитині - це подарунки і для матері, так як є деякі речі, які мати могла б використовувати, але не має можливості купити їх. Отже, коли вас наступного разу запросять на оглядини дитини, на вечірку з нагоди дня народження або на хрестини дитини, де ваша присутність обов'язково, скористайтеся наступним списком дев'яти ідей
26.04.2013 5088

Поради щодо вибору ідеального подарунка для новонародженого

Поради щодо вибору ідеального подарунка для новонародженогоВ однієї з ваших знайомих незабаром народиться дитина, і вам необхідно придбати для нього особливий подарунок. Похід по дитячих магазинах або місцевим універмагам, можливо, спантеличить вас ще більше. Ви знаєте, наскільки складно підібрати особливий подарунок для новонародженого, якщо, звичайно, у вашій сім'ї теж недавно не з'явився на світ малюк. Що необхідно новонародженим? Що виявиться корисним для його батьків?
26.04.2013 3883

Подарунки на день народження дідуся та бабусі

Подарунки на день народження дідуся та бабусіДні народження. Вони бувають тільки раз на рік, все ж люди соромляться при думці, що їм доведеться вибирати з безлічі подарунків всього лише один. Ми всі були в такій ситуації - ми годинами намагалися придумати який-небудь дивний подарунок на день народження, але здавалося, що ніяка ідея не лізе в голову. Особливо важко вибрати подарунки для наших бабусь і дідусів ...
26.04.2013 5682

Поради про романтичні подарунки на день народження жінці

Поради про романтичні подарунки на день народження жінціЩо ж вам краще всього вибрати в якості подарунка на день народження жінці? Подарунки жінкам - це не подарунки коханим дівчатам. Це також подарунки мамам, приятелькам, кращим подругам, рідним та двоюрідним сестрам.
26.04.2013 3664

10 практичних та корисних порад до дня народження

10 практичних та корисних порад до дня народженняВаша мова на дні народження повинна завжди закінчуватися на позитивній ноті. Побажайте йому або їй в майбутньому виконання його заповітних бажань, міцного здоров'я, успіхів у справах і багато іншого, щоб, згадуючи свій день народження, він / вона відчував (а) себе щасливою людиною.
26.04.2013 4377

Мистецтво говорити тости

Мистецтво говорити тостиЯкщо ж Ви по своєму характеру людина боязка, то висловлювання тостів для Вас є справжньою проблемою, яку необхідно вирішувати комплексно... У цьому Вам допоможуть декілька простих правил. Постарайтеся їх запам'ятати і тоді Вам будуть не страшні будь-які гуляння, з ними Ви ніколи не втрапите в незручне положення.
26.04.2013 9281

Весільні тости, що і як сказати?

Весільні тости, що і як сказати?Весілля славиться своїм розкішним застіллям, особливо в нашій країні, в якій прийнято святкувати це гуляння з великим розмахом. І як кажуть, будь-яке застілля, звичайно, має на увазі собою тости. Без тостів не обходиться жодне свято, а весілля тим більше. Як вибрати тост, який найбільш запам’ятається молодятам? Що говорити на весіллі, а що не варто?
26.04.2013 10830

Як розважити гостей на свято?

Як розважити гостей на свято?Кожному з нас, напевно, не раз у житті доводилося бути як гостем, так і приймаючою стороною. І напевно багато хто пам'ятає безглузді паузи між першим, другим, десертом ... Отже, як розважити гостей на свято?
26.04.2013 3635

Як правильно вимовляти тости?

Як правильно вимовляти тости?Нерідко трапляється і так, що невміло сказаний тост може не просто розчарувати гостей, але і в достатній мірі здатний втомити всіх присутніх. Тост, як особливий вид публічної промови, повинен мати відношення до всіх, а тому йому необхідна стислість. Отже, як же правильно вимовляти тости?
26.04.2013 11069

Як навчитися говорити тости?

Як навчитися говорити тости?Проголошення задушевних тостів під час застілля - одна з чудових традицій. На жаль, не всі з нас можуть похвалитися вмінням сказати короткий, влучний і щоб тост легко запам'ятався. Ви обов'язково впораєтеся з почесною роллю сказати тост на найближчому святі, якщо підготуєтесь до цього заздалегідь
26.04.2013 11871
Найближчі свята

Всі свята в травні

Інформери на Ваш сайт