Feedback

Статті

Чи можна дарувати годинник?

Чи можна дарувати годинник?Класичне твердження - годинник, подарований іншій людині, будуть відраховувати час до його смерті. Або відміряти час до розлуки з ним, яка не змусить себе чекати. Корінь цього марновірства йде з Китаю, де давним-давно годинник вважалися запрошенням на похорони, хоча й неофіційно. Правда, традиція давно вже відмерла, а ось слава про неї залишилася.
19.09.2013 3113

Як провести Новий рік у колі сім’ї

Як провести Новий рік у колі сім’їБагато хто вважає, що Новий рік краще зустрічати в колі близьких людей. Ближче власної сім’ї компанію не придумати. А якщо у вас є діти, то іноді такий варіант залишається єдиним чи одним з оптимальних. Головне правило для святкування Нового року — щоб було весело і всім сподобалося.
19.09.2013 2907

Що подарувати колезі?

Що подарувати колезі?Час свят — це час подарунків. Приємно доставити людині, з якою проводиш довгі трудові будні, задоволення, подарувати хоч кілька хвилин радості. Іменинники завжди чекають уваги не тільки від свого коханого, а й від колег.
19.09.2013 2854

Що подарувати дочці на день народження

Що подарувати дочці на день народженняДень народження— всіма визнане й улюблене свято. Якщо у вас підростає дочка, то в цей день не можна обійти її увагою і подарунком, адже це і її свято.
19.09.2013 3954

Як вибрати подарунок для дідуся.

Як вибрати подарунок для дідуся.Дітки досить багато уваги приділяють подарункам. Як тим, що отримують, так і тим, що дарують. Подарунок для них – це не тільки потрібна і корисна річ або нова розвага. Подарунок- це втілена мрія. Підбираючи подарунок самостійно, діти хочуть не тільки вгадати, чого хоче одержувач, але й хочуть від всього свого великого серця втілити мрію. У дітей особлива зв'язок зі старшим поколінням. Не тільки бабусі й дідусі самозабутньо люблять своїх онуків. Онуки, в свою чергу, платять їм взаємністю.
19.09.2013 3446

Що подарувати братові на день народження?

Що подарувати братові на день народження?Як же добре, коли у вас є брат! Ви можете захоплюватися чимось разом, можете допомагати один одному у важку хвилину, радитися і отримувати дружню підтримку від близької і рідної людини приблизно одного віку. Нехай ви іноді сваритеся і ображаєтесь, але ви будете знати, що брат не забажає поганого і завжди прийде на допомогу. А в такий особливий день як день народження, хочеться порадувати брата хорошим подарунком.
19.09.2013 4875

Як підписати привітання

Як підписати привітанняЩоб ваше поздоровлення не загубилося серед інших листівок, необхідно вкласти в нього максимум щирості і тепла. У такому випадку воно «оживе» - перестане бути непотрібним папірцем і буде гріти свого адресата ніжністю і ласкою протягом довгих років.
19.09.2013 6560

Як вибрати подарунок на весілля?

Як вибрати подарунок на весілля?Ви потрапили в число щасливчиків, кому випала честь отримати запрошення на весілля. І одним з перших питань, що постає перед вами, є питання вибору весільного подарунка. Ви, напевно, уже давно сидите і ламаєте голову, що ж вибрати як подарунок молодятам?
19.09.2013 2020

Оригінальні подарунки на весілля

Оригінальні подарунки на весілляВесілля - це торжество, що не повинно бути банальним. Але, якщо скласти цікаву програму або замовити незвичайний кортеж з карет не так складно, то от вигадати оригінальний подарунок - завдання не із простих. Вибрати подарунок шефу, подрузі, колезі часто буває набагато простіше. Однак, завжди можна включити фантазію та здивувати молодят незвичайним подарунком.
19.09.2013 2472

Як розвесилити гостей на ювілей

Як розвесилити гостей на ювілейЮвілей у нашій країні святкується зазвичай широко. Знімається зал, запрошується купа гостей, купуються їжа і напої, співаються пісні, розповідаються байки і кумедні випадки з минулого. Але якщо у гостей немає спільних тем для розмови, доводиться часто зі шкіри геть лізти, щоб їх розвеселити.
18.09.2013 5364
Найближчі свята

Всі свята в травні

Інформери на Ваш сайт