Feedback

Статті

Подарунок мамі, що подарувати мамі на день народження

Подарунок мамі, що подарувати мамі на день народженняма - це людина, яка дала Вам життя.
Подарунок може стати одним із способів вираження Вашої любові і подяки мамі.
20.09.2013 4992

Що означають подарунки

Що означають подарункиПодарунки - це не тільки необхідний атрибут будь-якого свята. Річ, подана в дар, звичайно, символізує почуття, відносини і є кращим способом виразити щось людині без слів. Тому необхідно знати, що означають подарунки і яку енергетику вони в собі несуть. Існує чимало повір'їв, що стосуються змісту того чи іншого подарунка. Одні речі несуть у собі позитивну енергію, зближують людей, сприяють зародженню або продовження відносин. Інші, навпаки, відштовхую, позначають розставання або просто просякнуті несприятливим настроєм.
20.09.2013 4352

Книга в подарунок

Книга в подарунокНа жаль, сьогодні вийшов з моди звичай дарувати книги, оскільки їх, нібито, ніхто не читає і крім збору пилу вони ні на що не годяться. Але все не так погано! Незважаючи на велике розмаїття засобів масової інформації, люди заново долучаються до великого таїнства спілкування з книгою - цим воістину безцінним джерелом знань. Знову сьогодні можна зустріти читають в метро і скверах, в автобусах і літаках. Знову стає престижним мати красиву якісну бібліотеку з хорошим підбором тем і авторів. І, природно, повертається роль книги, як подарунка.
20.09.2013 3704

Ідеї ​​подарунків братові на день народження

Ідеї ​​подарунків братові на день народженняБрат - найвірніший друг, помічник у справах, порадник і попутник по життю. Можна жити в різних містах, дзвонити один одному раз на тиждень або на місяць, але знати, що ти не один, що є десь людина, що любить тебе беззастережно, просто тому що ти є, і ця любов ніколи не скінчиться і не зміниться . Не у всіх такі стосунки в сім'ї, це справа батьків - виховати так дітей, але хочеться вірити, що братська любов і дружба - навіки. Вибрати сюрприз для брата - майже те ж саме, що вибирати для себе. Можна довго блукати по магазинах, відкидаючи і те, і третє, і сьоме. Можна здивувати його якимось сюрпризом або розіграшем. А можна взагалі без подарунка звалитися, як той сніг на голову, і це вже буде подарунок - присутність дорогого і близької людини.
20.09.2013 3372

Чи можна дарувати хрестик?

Чи можна дарувати хрестик?Що тільки не говорять про дарування натільних хрестиків в народі! Наприклад, що хрестик повинні дарувати тільки хрещені батьки при хрещенні або про те, що разом з натільним хрестиком дарувальник передає людині і свій «хрест». Давайте розберемося з цими забобонами з точки зору церкви.
20.09.2013 5723

Як привітати начальника з Новим роком

Як привітати начальника з Новим рокомНоворічне свято в офісі — справа хвилююча і клопітка. Коли настає момент привітати директора або начальника, всі починають замислюватися — як же це зробити весело, з душею, щоб і подарунок, і привітання сподобалися, запам’яталися і викликали добру посмішку.
20.09.2013 3972

Як привітати прозою на Новий рік

Як привітати прозою на Новий рікНовий рік — мабуть, найбільш довгоочікуваний свято. За місяці до цієї події люди готуються до нього, підбирають подарунки, підписують листівки, щоб ніхто не був забутий і в кожному будинку панувала новорічна атмосфера. В принципі, вручати подарунки можна і з черговою фразою «Вітаю!». Але щоб вашу увагу запам’яталося надовго і багаторазово посилило радісне відчуття свята, варто подбати про щире і розгорнутому привітанні з Новим роком, і бажано, щоб воно було не в чергових віршах-відписки, а в прозі, написаній своїми словами і передавальної тільки ваші думки.
20.09.2013 2953

Жартівливі подарунки

Жартівливі подарункиПрикольні подарунки дарувати всім підряд не можна. Обмежувачем для цього типу подарунків служить наявність або відсутність почуття гумору у іменинника. Причому навіть володіння почуттям гумору не дає "зелене світло" прикольним подарункам. Адже є люди, які із задоволенням підколюють інших, але приходять в сказ, коли об'єктом жарти є самі. У них почуття гумору виборче. А є ще люди з гіпертрофовано-шумним сприйняттям смішного. Є прихильники ліричного гумору. А є інтелектуали, естетично оцінюють все, що потрапляє під категорію комічного. Загалом, перш ніж зважитися на прикольний подарунок, потрібно всі сім разів зважити, а потім – ще сім разів відміряти. А ще треба врахувати, що наш гумор не схожий на американський. Тому не варто дарувати якісь непристойності, – це і непристойно і не смішно. І не треба забувати, що ми живемо в країні, де поет – більше, ніж поет. І подарунок-це більше ніж подарунок.
20.09.2013 7556

Що подарувати онукам?

Що подарувати онукам?Не секрет, що більшість бабусь і дідусів обожнюють робити онукам подарунки. У міру своїх можливостей, вони готові виконати всі бажання своїх улюблених онуків - був би привід.
20.09.2013 3163

Що подарувати найкращій подрузі на день народження

Що подарувати найкращій подрузі на день народженняВсі ваші жіночі секрети і проблеми подруга знає як ніхто інший. Ви теж знаєте практично всі про її життя, смаки та вподобання, тому не важко придумати, що подарувати найкращій подрузі на день народження.
19.09.2013 5370
Найближчі свята

Всі свята в травні

Інформери на Ваш сайт

Найпопулярніше за сьогодні