Feedback

Скульптор

30.06.2016 617

Праця скульпторів затребувана в майстернях і дизайн-студіях, агентствах ритуальних послуг. Багато фахівців займаються приватною практикою.
Професія скульптора одна з найбільш древніх і цікавих, історія її починається за 30 століть до н. е. Незмінними залишилися матеріали - глина, камінь, метал, дерево, віск, кістки та ін. Скульптор зазвичай зображує людей, тварин, об'єкти природи і навколишнього світу.
Робота скульптора починається з отримання замовлення або самостійного обдумування майбутнього твору. Майстер готує малюнки, вибирає матеріали, створює ескіз з пластичного матеріалу. Далі скульптор приступає до виготовлення фігури з кінцевих матеріалів.
Скульптура буває круглої або рельєфною, монументальної, монументально-декоративної, станкової і дрібної.
Хороших скульпторів відрізняє акуратність, хороший окомір, абстрактність мислення, творчість, хороша координація руху рук, креативність, вміння передбачати результат, терплячість і уважність.

Пропонуємо Вам переглянути розділ День художника в Україні 2024, в якому знаходиться 43 поздоровлень на всі випадки життя.

За матеріалами: opis





Цікаві статті

  • Вітражист

    Вітражист

    Вітражист - фахівець з декоративного оформлення конструкцій зі скла ... 967

  • Декоратор

    Декоратор

    Декоратор - фахівець в галузі художнього оформлення інтер'єрів з використанням живопису, графічних засобів, тканин, техніки, ... 1200

  • Мистецтвознавець

    Мистецтвознавець

    Мистецтвознавець - науковий фахівець, який вивчає історію і зміст різних художніх творів, частіше - творів образотворчого ... 907

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в березні

Інформери на Ваш сайт