Feedback

Мистецтвознавець

01.07.2016 908

Мистецтвознавець - експерт в певній галузі мистецтва. Мистецтвознавці затребувані в музеях, антикварних салонах, художніх галереях. Часто фахівці пишуть статті в газети, журнали та електронні ЗМІ. Мистецтвознавець - це не просто професія, це стан душі. Щоб стати професіоналом в цій області, необхідно цінувати і любити твори мистецтва. Діяльність мистецтвознавця включає в себе постійне спілкування з шедеврами, їх вивчення, аналіз. Вивчаються музейні експонати або приватні колекції. Як правило, мистецтвознавці спеціалізуються на певній епосі, виступаючи експертом в своїй області. До них звертаються за допомогою в оцінці вартості творів з урахуванням манери письма і історичного підтексту. Коли висновків мистецтвознавця недостатньо, вдаються до лабораторних досліджень.
У роботі мистецтвознавця важливі такі якості, як: хороша пам'ять, широкий кругозір, любов до читання, мистецтва, аналітичне мислення, вміння грамотно висловлювати свої думки усно і письмово.

Пропонуємо Вам переглянути розділ День художника в Україні 2024, в якому знаходиться 43 поздоровлень на всі випадки життя.

За матеріалами: opis





Цікаві статті

  • Вітражист

    Вітражист

    Вітражист - фахівець з декоративного оформлення конструкцій зі скла ... 967

  • Декоратор

    Декоратор

    Декоратор - фахівець в галузі художнього оформлення інтер'єрів з використанням живопису, графічних засобів, тканин, техніки, ... 1200

  • Мистецтвознавець

    Мистецтвознавець

    Мистецтвознавець - науковий фахівець, який вивчає історію і зміст різних художніх творів, частіше - творів образотворчого ... 907

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в березні

Інформери на Ваш сайт