Feedback

Web-програміст

09.06.2016 1198

Web-програмісти неохідні в інтернет-компаніях, веб-студіях, а також IT-відділах великих компаній.
Діяльність веб-програміста безпосередньо пов'язана з Інтернетом, оскільки розробки фахівця можуть функціонувати тільки в його межах. Головне завдання програміста - створення динамічних інтернет-сторінок, розробка веб-інтерфейсів і баз даних.
Для реалізації інтернет-проектів web-програміст повинен знати мови HTML, JAVA, JAVAScript, РНР, CGI, Perl, вміти працювати в програмах Dreamweaver, Flash або ColdFusion. Але якщо врахувати, що сучасні технології розвиваються з неймовірною швидкістю, фахівець просто зобов'язаний стежити за сучасними тенденціями і реалізовувати їх на практиці. Процес роботи, як правило, будується за наступного плану: ознайомлення з вимогами замовника, розробка технічного завдання, написання програм, обслуговування сайтів, технічна підтримка.
У професії важливі такі якості, як: аналітичний розум, уважність, акуратність, посидючість, відповідальність, здатність обробляти великі обсяги даних.

Пропонуємо Вам переглянути розділ З Днем веб-майстра 2024, в якому знаходиться 24 поздоровлень на всі випадки життя.

За матеріалами: opis





Цікаві статті

  • Адміністратор бази даних

    Адміністратор бази даних

    Адміністратор бази даних обслуговує серверні бази даних, в яких зберігається інформація з різних комп'ютерів однієї мережі. Популярні бази даних - Oracle і Microsoft SQL ... 1476

  • Верстальник HTML

    Верстальник HTML

    HTML-верстальник виконує верстку веб-сторінок за заданим шаблоном і графічного ... 1530

  • Шифрувальник або криптограф

    Шифрувальник або криптограф

    Шифрувальник або криптограф (фр. «Chiffre» - цифра, від грец. «Kryptos» - таємний і «grapho» - пишу) спеціалізується на зашифруванні і розшифруванні важливої ... 1660

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в квітні

Інформери на Ваш сайт