Feedback

Практичні сувеніри дідусеві на ювілей

05.08.2020 275

Якщо немає бажання вручати оздоровчі або розважальні презенти, можна порадувати ювіляра чимось більш раціональним: мобільний телефон старої комплектації, оснащений великими кнопками: з його допомогою дідусь зможе з легкістю натискати на кнопки навіть без надягання окулярів; електричний чайник або мікрохвильова піч: принадність цих кухонних приладів полягає в тому, що вони відключаються автоматично, що дозволить зняти тягар відповідальності з іменинника за своєчасне вимикання техніки; портативне радіо: ювіляр зможе насолоджуватися прослуховуванням улюбленої хвилі, перебуваючи в будь-якому місці дачної ділянки і навіть за його межами; набір садового приладдя: ніщо так не заспокоює нервову систему як час, проведений в турботі про рослини і дерева.
Раціональні, корисні подарунки завжди будуть нести хорошу службу для іменинника, роблячи його день більш комфортним і приємним. У процесі придбання презенту на 70-річчя улюбленого дідуся необхідно пам'ятати, що подібна дата - це не вирок, винесений старістю. Дайте імениннику зрозуміти, що в будь-якому віці можна насолоджуватися життям, і проведіть цей значущий день, насолоджуючись суспільством один одного!

Пропонуємо Вам переглянути розділ Привітання з днем народження тестя, в якому знаходиться 80 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в квітні

Інформери на Ваш сайт