Feedback

Подарунки для захоплення для тестя

06.08.2020 650

Хобі займає в житті людини важливе місце. Якщо у тестя є хобі - у зятя готовий список подарунків на багато років вперед! Варто тільки більше дізнатися, чим цікавиться батько дружини, і подумати, що може знадобитися чоловікові в першу чергу. Тесть-автомобіліст однозначно захотів би накидку на крісло з підігрівом або ефектом масажу, нову «гуму», відеореєстратор, тримач для смартфона або планшета, обігрівач від прикурювача, автотенти, міні-холодильник і компресор. У подарунок тестеві на день народження можна замовити прогулянку на баггі або раритетному авто, майстер-клас їзди на мотоциклі або навіть можливість покататися
Тесть-кулінар буде радий домашній міні-пивоварні і солоду до неї, аерогриля, кейсу інструментів для барбекю, міні-коптильні, машинці для ролів. Для підвищення майстерності можна оплатити імениннику майстер-класи приготування стейка, суші, вина, сиру, алкогольних коктейлів, дегустацію або ресторанний тур. Просто вирішити, що подарувати тестю на день народження, якщо він садівник або городник. Купіть садовий інвентар - культиватор, секатор, плоскоріз, ножівку, плодознімач. Саджанці та насіння, парники для розсади, декор (фонтан або садовий гном) чи комбінзон . Тесть-інтелектуал зрадіє раритетному виданню, письмовому приладдю, шахам. Йому можна подарувати нарди, мікроскоп, підзорну трубу, курс іноземних мов. Тестеві-рибалці знадобиться сумка спінінгіста або набір блешень. Тесть-збирач подякує за сейф, каталоги, альбоми для колекції. Захоплення в якості основи для вибору презентів надають широке поле для вибору. Головне - знайти ідеально підходящий варіант.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Привітання з днем народження тестя, в якому знаходиться 80 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в березні

Інформери на Ваш сайт