Feedback

Техніка в подарунок для дядька

05.08.2020 496

Гаджети, електроніка, побутові прилади - невід'ємна річ сучасного побуту. Подаруйте дядькові технічну новинку, яка допоможе легше вирішувати побутові питання або буде піднімати настрій. Програмований дверний дзвінок, мелодію яку можна змінювати в залежності від настрою - кумедний подарунок дядькові на день народження. Мультимедійні або смарт-годинник знадобляться, якщо користуватися смартфоном не завжди зручно.
Помічник сну для будинку або антисон для водіїв допоможе адаптуватися до не постійного режиму дня. Мухостріл дозволить позбавити будинок від настирливих комах і попрактикуватися в безпечності стрільби будинку. Картрідер, USB-хаб, колонки, камера, або джерело безперебійного живлення - хороший вибір доповнення до домашнього ПК. Ультразвукові відлякувачі можуть стати в нагоді і вдома, і на дачі. Оригінальна флешка, підігрівач для кружки, міні-вентилятор, еквалайзер, електроточилка олівців і інші USB-девайси - невеликі презенти, які допоможуть підвищити комфорт робочого місця у ПК або ноутбука.
Бюджет обмежений, і треба вибрати, що подарувати дядьку на день народження недороге? Практично завжди стане в нагоді карта пам'яті для телефону або фотоапарата, нові навушники, брелок для пошуку ключів або домашні переносні світильники, які зручно використовувати ночами замість верхнього світла або ліхтарика.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Привітання з днем народження тестя, в якому знаходиться 80 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в березні

Інформери на Ваш сайт