Техніка в подарунок для дядька

Гаджети, електроніка, побутові прилади - невід'ємна річ сучасного побуту. Подаруйте дядькові технічну новинку, яка допоможе легше вирішувати побутові питання або буде піднімати настрій. Програмований дверний дзвінок, мелодію яку можна змінювати в залежності від настрою - кумедний подарунок дядькові на день народження. Мультимедійні або смарт-годинник знадобляться, якщо користуватися смартфоном не завжди зручно.
Помічник сну для будинку або антисон для водіїв допоможе адаптуватися до не постійного режиму дня. Мухостріл дозволить позбавити будинок від настирливих комах і попрактикуватися в безпечності стрільби будинку. Картрідер, USB-хаб, колонки, камера, або джерело безперебійного живлення - хороший вибір доповнення до домашнього ПК. Ультразвукові відлякувачі можуть стати в нагоді і вдома, і на дачі. Оригінальна флешка, підігрівач для кружки, міні-вентилятор, еквалайзер, електроточилка олівців і інші USB-девайси - невеликі презенти, які допоможуть підвищити комфорт робочого місця у ПК або ноутбука.
Бюджет обмежений, і треба вибрати, що подарувати дядьку на день народження недороге? Практично завжди стане в нагоді карта пам'яті для телефону або фотоапарата, нові навушники, брелок для пошуку ключів або домашні переносні світильники, які зручно використовувати ночами замість верхнього світла або ліхтарика.


© 2024 Привітання та тости на всі свята українською мовою
© 2024 www.v24.com.ua