Feedback

Колективний подарунок до свята

04.02.2014 2747

Колективними вважаються подарунки, які дарують не індивідуально, а від цілого колективу, наприклад, подарунок начальнику від підлеглих або подарунок вчителю від учнів або викладачеві від студентів .

Якщо ви знаєте захоплення свого начальника або викладача, можна піднести йому подарунок за інтересами. Тут вибір обмежується тільки вашою фантазією. Наприклад, людині, що захоплюється живописом, можна подарувати альбом з репродукціями улюбленого художника.

Любителю подорожувати можна подарувати світильник у вигляді глобуса. Такий подарунок може стати гідною прикрасою як робочого кабінету, так і домашнього інтер'єру. Людині, що вивчає іноземну мову, можна подарувати книги або зібрання творів відомого зарубіжного автора мовою оригіналу.

Візьміть до уваги хоббі та захоплення свого начальника або викладача. Такому людини завжди знаєш , що подарувати. Наприклад , якщо людина захоплюється бісероплетінням , то йому практично на кожне свято можна дарувати бісерні набори або книги з новими візерунками та схемами , і він завжди буде радий подарунку . Подаруйте любителю піч кондитерські вироби оригінальний набір форм для випічки або книгу з рецептами . А колекціонерові підібрати подарунок взагалі просто . Тільки у всіх цих випадках заручитеся підтримкою людини, близької до одаровуваному , щоб він підказав вам , що у нього вже є , а про що він мріє і хотів би отримати в подарунок.

Можна виготовити і подарунок своїми руками. Такий подарунок оцінить не тільки шкільний учитель , а й керівник компанії. Часто подарунки , зроблені своїми руками , приносять навіть більше радості , ніж куплені в магазині.

Наприклад , можна зробити колаж з фотографій або піднести картину або гобелен по фотографії винуватця торжества. Інструкції з виготовлення всіх цих речей можна знайти в інтернеті. Слід тільки приступати до виготовлення подарунка завчасно , щоб встигнути в строк.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Привітання для керівника, в якому знаходиться 87 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

  • Як вибрати подарунок керівникові

    Як вибрати подарунок керівникові

    Робити подарунок керівнику від колективу прийнято як мінімум раз на рік - на День Народження. Але ж є ще й Новий Рік, і день Захисника Вітчизни. А в деяких фірмах прийнято робити подарунки керівнику у день народження фірми. І кожен раз виникає питання - що ж подарувати? А ... 3361

  • Що подарувати начальникові

    Що подарувати начальникові

    Багато колективів стикаються з непростим питанням - що подарувати начальникові? Що дарувати людині, у якої все є? Для початку подарунок повинен бути непростим, елегантним, оригінальним, ексклюзивним. Також вибір подарунка буде залежати від статі ... 3747

  • Ручка в якості подарунка: поради

    Ручка в якості подарунка: поради

    Ручка у ... 1850

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в квітні

Інформери на Ваш сайт