Feedback

Подарунки ручної роботи для гіда

17.05.2018 1067

Для тих, хто вміє створювати щось якісне і оригінальне своїми руками, питання, що дарувати не таке й гостре. Завжди можна зробити щось спеціально для людини і подарувати це як знак уваги. Залежно від ваших талантів подаруйте:
Ляльку-екскурсовода, що зовні нагадує гіда. Це може бути фігурка з полімерної глини або зшита з тканини для ляльок.
Зручний шкіряний органайзер для документів з відділеннями для кредитних карт, ідентифікаційних документів та інших важливих паперів.
Гарний аксесуар. Особливо це актуально для жінок-екскурсоводів. Вони спілкуються з людьми, їм закономірно хочеться виглядати стильно.
Власноруч створену записну книжку, листівку або книгу для запису відгуків туристів. Не забувайте також і про упаковку подарунка. Навіть якщо сам подарунок ви купили в магазині, а не зробили своїми руками, ви можете доповнити своєю упаковкою. Наприклад, візьміть стару непотрібну, але хорошого вигляду карту обгорніть нею подарунок. Якщо ваш знайомий працює «на себе» і сам шукає туристичні групи, то ви можете допомогти йому в розкручуванні. Наприклад, замовити для нього якісний, єдиний сайт або допомогти з поширенням інформації про його унікальні екскурсії, замовити про нього статтю в одному з туристичних журналів або на інтернет-портал для мандрівників. Це і буде кращим подарунком для гіда, який не працює на якусь компанію.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Всесвітній день туризму 2024, в якому знаходиться 14 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в березні

Інформери на Ваш сайт