Feedback

Приємні сувеніри в подарунок

17.05.2018 783

Якщо дарувати щось то обов'язково корисне і варто звернути увагу на милі і приємні сувеніри, які могли б сподобатися людині з такою цікавою професією:
Картина або шарж з його зображенням. Буде це написана в класичному стилі картина або смішний дружній шарж - вирішувати вам. Все залежить від віку або темпераменту людини.
Тематичний торт. Це хороший подарунок для любителів солоденького. Тільки ось краще замовити торт, а не купити звичайний в магазині. На замовленому їстівний подарунок можна зобразити все, що завгодно: наприклад, самого гіда в оточенні його улюблених місць і туристів.
Шарф або хустку. Якщо погода в тих місцях, де ваш знайомий проводить екскурсії, буває не дуже приємна, подаруйте шарфик.
Пам'ятні сувеніри: кубки, медалі, грамоти, чашки, футболки та інші предмети з написами, що характеризують людину, як кращого в своїй професії. Якщо ваш знайомий екскурсовод володіє хорошим почуттям гумору, то можете подарувати йому щось цікеве. Наприклад, компас, щоб він не загубився, підзорну трубу або книгу.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Всесвітній день туризму 2024, в якому знаходиться 14 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в березні

Інформери на Ваш сайт