Feedback

Корисні подарунки гіду

17.05.2018 1029

Якщо обирати подарунок для гіда можете зупинити свій вибір саме на тому який буде приносити користь, тобто варто орієнтуватися на професійну спеціалізацію. Адже в залежності від неї будуть трохи відрізнятися і презенти. Є гіди-перекладачі, водії та екскурсоводи. Або ж підберіть універсальний презент, наприклад:
зручна легка сумка, в яку можна покласти всі необхідні речі, документи і папери. Краще, якщо це буде сумка «через плече» або рюкзак, тоді руки екскурсовода будуть вільні і він зможе вільно вказувати туристам на пам'ятки.
Записна книжка. Щоб нічого не забути, краще записати все в щоденник: дату і час екскурсій, кількість екскурсантів та їх телефони. У записну книжку можна вносити і цікаві факти, про які б хотілося повідомити під час екскурсії.
Зовнішній зарядний пристрій. Гід завжди повинен бути на зв'язку для того, щоб йому міг зателефонувати турист, що загубився. Але зарядити телефон під час екскурсійних прогулянок ніде, тому потужний зовнішній зарядний пристрій просто необхідно. Його, до речі можна зробити іменним, замовивши гравіювання. Масажер для ніг. Ноги у екскурсовода за день дуже сильно втомлюються. Тому прилад або річ, яка допоможе зняти з втому з ніг, будуть незамінні.
Парасолька. Для багатьох екскурсоводів парасолька - неодмінний атрибут. За допомогою нього екскурсовод виділяє себе з натовпу, щоб бути помітним для своєї групи. В дощ і сонце парасолька теж стане в нагоді. Головне - вона повинна бути легка і зручна.
Ланч-бокс для їжі або термос. Книги з історії або мистецтва. Залежно від спеціалізації людини, його професійних інтересів і маршруту підберіть в якості подарунка цікаву рідкісну книгу, інформацію з якої гід міг би використовувати на екскурсіях. Багато екскурсоводів використовують під час екскурсій спеціальне радіоустаткування, щоб їх краще було чути. Якщо ви розбираєтеся в таких гаджетах або ж вас попросили такий прилад в презент - придбайте в подарунок передавач для радіосистеми, приймач для туристів або зручний мікрофон.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Всесвітній день туризму 2024, в якому знаходиться 14 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в березні

Інформери на Ваш сайт