Приємні сувеніри в подарунок

Якщо дарувати щось то обов'язково корисне і варто звернути увагу на милі і приємні сувеніри, які могли б сподобатися людині з такою цікавою професією:
Картина або шарж з його зображенням. Буде це написана в класичному стилі картина або смішний дружній шарж - вирішувати вам. Все залежить від віку або темпераменту людини.
Тематичний торт. Це хороший подарунок для любителів солоденького. Тільки ось краще замовити торт, а не купити звичайний в магазині. На замовленому їстівний подарунок можна зобразити все, що завгодно: наприклад, самого гіда в оточенні його улюблених місць і туристів.
Шарф або хустку. Якщо погода в тих місцях, де ваш знайомий проводить екскурсії, буває не дуже приємна, подаруйте шарфик.
Пам'ятні сувеніри: кубки, медалі, грамоти, чашки, футболки та інші предмети з написами, що характеризують людину, як кращого в своїй професії. Якщо ваш знайомий екскурсовод володіє хорошим почуттям гумору, то можете подарувати йому щось цікеве. Наприклад, компас, щоб він не загубився, підзорну трубу або книгу.


© 2024 Привітання та тости на всі свята українською мовою
© 2024 www.v24.com.ua