Feedback

ERP-консультант (Enterprise Resource Planning)

09.06.2016 618

ERP-консультанти працюють в компаніях-постачальниках IT-послуг, а також великих холдингах, на промислових підприємствах і в компаніях, що управляють.
Конкуренція на ринку змушує керівників великих підприємств постійно шукати нові способи оптимізації бізнес-процесів, шукати нові підходи в обслуговуванні клієнтів, намагатися знизити витрати для підвищення прибутку. Для цього вдаються до допомоги інтегрованих систем управління, тобто ERP-систем.
ERP-система зберігає всі дані компанії, які включають: фінанси, кадри, виробництво, склад, маркетинг і інші напрямки. ERP-консультант зобов'язаний досконально вивчити всі процеси і запропонувати конфігурацію майбутньої системи, яка б забезпечила максимальну автоматизацію процесів.
Консультант детально описує існуючі процеси, визначає потреби замовника і потреби його споживачів, виявляє вузькі місця, формує проектне рішення. Далі до роботи приступають IT-розробники. По завершенні впровадження консультант допомагає співробітникам компанії підлаштуватися під роботу системи. Надалі до консультанта звертаються з метою поліпшити наявні налаштування системи.
У професії важливі такі якості, як: відмінні аналітичні здібності, відповідальність, стресостійкість, вміння прогнозувати ситуацію, заручитися підтримкою співрозмовника, високий інтелектуальний рівень, комунікабельність, харизма.

Пропонуємо Вам переглянути розділ З Днем веб-майстра 2024, в якому знаходиться 24 поздоровлень на всі випадки життя.

За матеріалами: opis





Цікаві статті

  • Адміністратор бази даних

    Адміністратор бази даних

    Адміністратор бази даних обслуговує серверні бази даних, в яких зберігається інформація з різних комп'ютерів однієї мережі. Популярні бази даних - Oracle і Microsoft SQL ... 1456

  • Верстальник HTML

    Верстальник HTML

    HTML-верстальник виконує верстку веб-сторінок за заданим шаблоном і графічного ... 1524

  • Шифрувальник або криптограф

    Шифрувальник або криптограф

    Шифрувальник або криптограф (фр. «Chiffre» - цифра, від грец. «Kryptos» - таємний і «grapho» - пишу) спеціалізується на зашифруванні і розшифруванні важливої ... 1653

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в березні

Інформери на Ваш сайт