Feedback

Статті

Подарунки на день Валентина своїми руками

Подарунки на день Валентина своїми рукамиДобре зробити подарунки своїми руками. Так звані «хенд мейд» подарунки містять часточку вас самого і завжди оцінюються по достоїнству.
27.09.2013 3405

Що подарувати на день святого Валентина

Що подарувати на день святого ВалентинаПодарунки отримувати приємно. А на День святого Валентина від своїх улюблених подвійно. Але хоча б раз у житті все переживали почуття незручності, коли ви отримували в подарунок річ, може і дорогу, але зовсім вам невідповідну.
А у відповідь треба ще й подякувати і зробити вигляд, що це та сама річ про яку ви давно мріяли.
23.09.2013 2943

Що подарувати на дерев'яне весілля

Що подарувати на дерев'яне весілляП'ять років спільного життя термін не маленький, але й не великий. Як показує життя, якщо пара дожила до дерев'яної весілля, то їхній шлюб буде довгим і щасливим.
23.09.2013 3526

Що подарувати бізнесменові

Що подарувати бізнесменовіДуже важко вибрати подарунок людині, яка має солідний статок, і практично ні в чому не потребує. Недостатньо просто вибрати дорогий подарунок, необхідно щоб він був стильним і оригінальним.
Що подарувати бізнесменові
Якщо ви хочете, щоб ваш подарунок був помічений і оцінений по достоїнству - не даруєте дорогу, але марну дрібничку. Краще віддати перевагу такій речі, якої буде приємно похвалитися перед колегами або показати друзям. Буде добре, якщо ви зможете замовити ексклюзивну річ. Це обов'язково виділить її серед інших подарунків. Замовляючи такий подарунок, ви будете точно впевнені, що вона єдина і унікальна в своєму роді.
23.09.2013 2729

Що подарувати будівельникові

Що подарувати будівельниковіХто з нас не любить подарунки? Я обожнюю, коли мені підносять навіть незначні презенти. Але приймати подарунки - це одне, а от вибирати і дарувати їх друзям, рідним, коханим у багато разів приємніше. Правда, деколи доводиться добряче поламати голову під час пошуків потрібної речі. Найскладніше завдання для мене - знайти подарунок для своїх улюблених будівельників - тата і молодої людини.
23.09.2013 2646

Що подарувати на ювілей 40 років жінці

Що подарувати на ювілей 40 років жінціСорок років, це половина життя. Період, коли відбувається переоцінка поглядів та пріоритетів. Кожна жінка до своїх сорока років, все частіше замислюється і озирається на те, чого вона досягла за цей час. Головним сенсом жіночого існування, за визначенням самої природи, є турбота про дітей, на другому місці завжди був коханий чоловік.
23.09.2013 6445

Що подарувати майбутньому нареченому

Що подарувати майбутньому нареченомуВесілля - дуже відповідальний крок для нареченого. Саме тому, напередодні весілля майбутній чоловік збирає своїх друзів на парубочий вечір, свого роду, прощання з холостяцьким життям. Раніше традиція відзначати парубочі була виключно європейської, але, останнім часом вона прижилася і у нас. Якщо вас запросили на мальчишник, тут же виникає питання: «А що ж подарувати майбутньому нареченому?».
23.09.2013 2941

Підбір оригінального подарунка вчителеві фізкультури

Підбір оригінального подарунка вчителеві фізкультуриЯким ви собі уявляєте класичного вчителя фізкультури? Швидше за все середнього зросту, повненький, одягнений у старий спортивний костюм зі свистком на шиї і м'ячем в руці. Як підібрати подарунок такому рядовій людині з абсолютно невідомими вподобаннями та інтересами?
23.09.2013 3333

Що подарувати синові на 1 рік

Що подарувати синові на 1 рікПройшов вже цілий рік з того моменту, як щасливий татко забирав маму і новонародженого синочка з пологового будинку. Скільки всього було пережито за цей час, і ось, цей день настав - перший ювілей улюбленого малюка. Що ж подарувати своєму чаду на його перше свято День народження?
23.09.2013 4152

Як упакувати подарунок на Новий рік

Як упакувати подарунок на Новий рікПодарунки здатні радувати будь-яким своїм виглядом, але часом так хочеться чогось нового і незвичного, щоб здивувати близьких і друзів або щоб подарунок відрізнявся від всіх інших, які лежать під новорічною ялинкою. Якими ж оригінальними способами можна упакувати подарунок на Новий рік?
23.09.2013 3163
Найближчі свята

Всі свята в серпні

Інформери на Ваш сайт