Feedback

Що подарувати тещі

20.09.2013 3565

Якщо слово "свекруха" у вас асоціюється з затишним будинком, теплою атмосферою, стильною обстановкою, тоді вашій родичці безсумнівно припаде до душі оригінальна інтер'єрна композиція. Натуральна лоза, флористичний пісок, морські зірки і мушлі, штучні квіти і ягоди, шкаралупа кокосового горіха, декоративні метелики, сухоцвіти, нарешті. При правильному і гармонійному поєднанні ці складові утворюють прекрасне ціле - ідеальний подарунок для свекрухи.
А незвичайний альбом не тільки прикрасить інтер'єр, але і збереже всі найцінніші сімейні фотографії.

Якщо ваша родичка небайдужа до коштовностей - вважайте, подарунок знайдений. Подарунковий сертифікат на придбання ювелірних виробів дозволить їй самій вибрати прикрасу. Будьте впевнені, зробить це вона із задоволенням і вподобане виріб точно буде носити.

Легкості рухів і комфорту - ось чого часом не вистачає для повного щастя. Вбираючись в яскраве японське кімоно з натурального шовку або бавовни, людина наближається до відчуття щастя впритул. Неабиякою мірою цьому сприяє життєстверджуючий малюнок. Ось, наприклад, модель Royal Red з розписом на тему хризантеми: ця квітка - символ імператорської влади. Королівський подарунок для тещі.

Ваша теща чи свекруха - запекла дачниця? Тоді східні презенти тут не підійдуть, треба діяти по бразильської системі. Гамаки веселих кольорів з Країни диких мавп навіть небувалого трудоголіка зваблять хоча б на хвилини розслабленого відпочинку (деякі моделі витримують вагу до 270 кг - і тесть поміститься!). На свіжому повітрі, в тіні, та під спів птахів і шум листя ...

Тайський масаж з використанням ароматичних масел у виконанні майстра з монастиря Ват По розслабляє, дає внутрішню енергію, зміцнює тіло. І все це під мелодійну етнічну музику і легкі східні аромати. Отримавши такий гармонизирующий подарунок з ефектом омолодження, будь відчує себе справжньою жінкою, яку люблять і про яку піклуються.

Так само проявити турботу і показати свою любов ви зможете, вручивши найближчій людині дружини або чоловіка SPA-сертифікат.

Не важливо, що ви віддасте перевагу в якості основної ідеї подарунка: енергію, комфорт, стиль або щось інше, в будь-якому випадку ви подаруєте гарний настрій, а решта додасться.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Привітання з Днем Народження тещі, в якому знаходиться 187 поздоровлень на всі випадки життя.

За матеріалами: Подаруночок





Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в березні

Інформери на Ваш сайт