Feedback

Керуючий готелем

13.07.2016 1160

Керуючі готелел необхідні у великих і міні готелях, гостьових віллах і будиночках.
Головне завдання керівника - забезпечення ефективної роботи готелю. Спеціаліст інформує клієнта про можливі послуги, контролює якість роботи обслуговуючого персоналу відповідно до класу готелю. У компетенції керівника - забезпечення безперебійної роботи обладнання, благоустрій зовнішньої території, контроль дотримання санітарних і протипожежних правил. Керуючий стежить за розподілом номерів, розраховує рентабельність підприємства, розширює матеріально-технічну базу готелю, прагне до підвищення комфорту для клієнтів.
Керуючий готелю - це одночасно і фінансист, і кадровик, і маркетолог, і психолог, і дипломат. Це непересічна особистість з видатними організаторськими здібностями, впевнена в собі, наполеглива, уважна до дрібниць, комунікабельна і харизматична. У роботі необхідні такі якості, як: відповідальність, пунктуальність, хороша пам'ять, уважність і терпіння.

Пропонуємо Вам переглянути розділ День підприємця 2024, в якому знаходиться 49 поздоровлень на всі випадки життя.

За матеріалами: opis





Цікаві статті

  • Модельєр-конструктор

    Модельєр-конструктор

    Модельєр-конструктор - провідна посаду на швейному ... 1597

  • Керуючий готелем

    Керуючий готелем

    Керуючий готелем, будучи вищою ланкою серед персоналу готелю, забезпечує роботу підприємства і є гарантом якості послуг, що ... 1160

  • Автомойщик

    Автомойщик

    Автомийник - фахівець з очищення внутрішніх і зовнішніх частин легкових і вантажних ... 1368

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в березні

Інформери на Ваш сайт