Feedback

Адміністратор ресторану

13.07.2016 80
Адміністратори затребувані в ресторанах, кафе, їдальнях і барах. Адміністратор ресторану - надзвичайно відповідальна посада, що передбачає виконання великої кількості завдань. Основою діяльності є контроль за порядком в місцях громадського харчування і підтримку позитивного іміджу компанії.

Адміністратор стежить за безпекою відвідувачів, приймає скарги і пропозиція від клієнтів, залучає їх до участі в рекламних кампаніях.

Адміністратор також здійснює огляд робочих місць кухарів, місць зберігання продуктів і посуду, становить робочі графіки, призначає заохочення або покарання для співробітників.
У професії важливі такі якості, як: працьовитість, відповідальність, акуратність, комунікабельність, стійкість до стресів, активність, вміння працювати в команді, керувати персоналом, харизма і приємний зовнішній вигляд.


Пропонуємо Вам переглянути розділ День підприємця, в якому знаходиться 12 поздоровлень на всі випадки життя.

За матеріалами: opis



Цікаві статті

  • Модельєр-конструктор

    Модельєр-конструктор

    Модельєр-конструктор - провідна посаду на швейному ... 177

  • Керуючий готелем

    Керуючий готелем

    Керуючий готелем, будучи вищою ланкою серед персоналу готелю, забезпечує роботу підприємства і є гарантом якості послуг, що ... 140

  • Автомойщик

    Автомойщик

    Автомийник - фахівець з очищення внутрішніх і зовнішніх частин легкових і вантажних ... 164

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в листопаді

Інформери на Ваш сайт

Економте на покупках з кешбеком