Адміністратор ресторану

Адміністратори затребувані в ресторанах, кафе, їдальнях і барах. Адміністратор ресторану - надзвичайно відповідальна посада, що передбачає виконання великої кількості завдань. Основою діяльності є контроль за порядком в місцях громадського харчування і підтримку позитивного іміджу компанії.

Адміністратор стежить за безпекою відвідувачів, приймає скарги і пропозиція від клієнтів, залучає їх до участі в рекламних кампаніях.

Адміністратор також здійснює огляд робочих місць кухарів, місць зберігання продуктів і посуду, становить робочі графіки, призначає заохочення або покарання для співробітників.
У професії важливі такі якості, як: працьовитість, відповідальність, акуратність, комунікабельність, стійкість до стресів, активність, вміння працювати в команді, керувати персоналом, харизма і приємний зовнішній вигляд.
За матеріалами: opis


© 2024 Привітання та тости на всі свята українською мовою
© 2024 www.v24.com.ua