Пекарі затребувані на хлібокомбінатах, пекарнях, на підприємствах громадського харчування. Часто представники професії, набравшись достатнього досвіду, відкривають власний бізнес. Завдання пекаря - зробити хлібобулочний виріб, що відповідає високим вимогам до смаку і якості. Спеціаліст користується готовими рецептами або створює свої власні, змішує вихідні матеріали в потрібних пропорціях, надає форму булочок і потім випікає в печі. Великі хлібопекарні оснащені професійним обладнанням, яке в значній мірі полегшує працю сучасного пекаря: машини для замісу і оброблення тіста, конвеєри. Пекар займається контролем процесу і при необхідності вносить свої поправки. У роботі пекаря важливі такі якості, як: тонкий нюх і смакова чутливість, відмінний окомір, чітка координація рук, міцне здоров'я і відсутність алергій, креативність, охайність і акуратність.
Пропонуємо Вам переглянути розділ День працівників харчової промисловості 2024, в якому знаходиться 53 поздоровлень на всі випадки життя.
Курячі нагетси — це страва, яку люблять як діти, так і дорослі. Ця страва визнана конкурентом беззаперечного лідера фаст-фуду — ... 169
Кухар - фахівець з приготування їжі, знає безліч рецептів. Без кухарі не обійтися ні на одному громадському заході, де заплановані якісь ... 1164
В день працівників харчової промисловості прийнято обмінюватися подарунками з колегами та ветеранами харчової ... 2638