Пекар

Пекарі затребувані на хлібокомбінатах, пекарнях, на підприємствах громадського харчування. Часто представники професії, набравшись достатнього досвіду, відкривають власний бізнес. Завдання пекаря - зробити хлібобулочний виріб, що відповідає високим вимогам до смаку і якості. Спеціаліст користується готовими рецептами або створює свої власні, змішує вихідні матеріали в потрібних пропорціях, надає форму булочок і потім випікає в печі. Великі хлібопекарні оснащені професійним обладнанням, яке в значній мірі полегшує працю сучасного пекаря: машини для замісу і оброблення тіста, конвеєри. Пекар займається контролем процесу і при необхідності вносить свої поправки. У роботі пекаря важливі такі якості, як: тонкий нюх і смакова чутливість, відмінний окомір, чітка координація рук, міцне здоров'я і відсутність алергій, креативність, охайність і акуратність.
За матеріалами: opis


© 2024 Привітання та тости на всі свята українською мовою
© 2024 www.v24.com.ua