Feedback

Пекар

05.07.2016 272
Пекарі затребувані на хлібокомбінатах, пекарнях, на підприємствах громадського харчування. Часто представники професії, набравшись достатнього досвіду, відкривають власний бізнес. Завдання пекаря - зробити хлібобулочний виріб, що відповідає високим вимогам до смаку і якості. Спеціаліст користується готовими рецептами або створює свої власні, змішує вихідні матеріали в потрібних пропорціях, надає форму булочок і потім випікає в печі. Великі хлібопекарні оснащені професійним обладнанням, яке в значній мірі полегшує працю сучасного пекаря: машини для замісу і оброблення тіста, конвеєри. Пекар займається контролем процесу і при необхідності вносить свої поправки. У роботі пекаря важливі такі якості, як: тонкий нюх і смакова чутливість, відмінний окомір, чітка координація рук, міцне здоров'я і відсутність алергій, креативність, охайність і акуратність.


Пропонуємо Вам переглянути розділ День працівників харчової промисловості, в якому знаходиться 9 поздоровлень на всі випадки життя.

За матеріалами: opis



Цікаві статті

  • Технолог громадського харчування

    Технолог громадського харчування

    Технолог громадського харчування - відповідальний за дотримання норм приготування їжі, а також за смакові якості і безпеку їжі в закладах громадського ... 123

  • Кондитер

    Кондитер

    Кондитер - кухар, що спеціалізується на виготовленні солодких страв і страв. Кондитери затребувані в кафе і ресторанах, столових і на кондитерських ... 363

  • Пекар

    Пекар

    Пекар - фахівець з випікання хліба, хлібобулочних і кондитерських виробів: хліба різних сортів, батонів, булок, калачів, ... 271

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в грудні

Інформери на Ваш сайт

Економте на покупках з кешбеком