Feedback

Пивовар

05.07.2016 154
Пивовари затребувані на великих пивоварних заводах, а також приватних пивоварнях і в пивних ресторанах. Пивовар заробляє на пивоварінні. Це може бути приватна компанія або великий концерн. Сучасні технології дозволяють створювати безліч приватних броварень. Пиво, зварене власноруч, набагато цінніше, і продати його якомога дорожче. Головне - підібрати якісну сировину і дотримати рецептуру. У промисловості пивоварами називають керівників пивоварних цехів. Спеціаліст стежить за дотриманням рецептури і технічних умов, розробляє нові рецепти і бере участь у впровадженні нових технологій. Процес пивоваріння досить трудомісткий і тривалий. Затирання солоду, варіння сусла, бродіння, дозрівання - кожен етап є складну технологію, яка вимагає уваги і контролю. На кожному етапі пивовар оцінює результат. У роботі пивовара важливі такі якості, як: акуратність, відповідальність, тонкий нюх, гарне здоров'я, відсутність алергій, тяга до пивоварному мистецтву. Надмірне вживання алкоголю для пивовара строго протипоказано.


Пропонуємо Вам переглянути розділ День працівників харчової промисловості, в якому знаходиться 9 поздоровлень на всі випадки життя.

За матеріалами: opis



Цікаві статті

  • Технолог громадського харчування

    Технолог громадського харчування

    Технолог громадського харчування - відповідальний за дотримання норм приготування їжі, а також за смакові якості і безпеку їжі в закладах громадського ... 117

  • Кондитер

    Кондитер

    Кондитер - кухар, що спеціалізується на виготовленні солодких страв і страв. Кондитери затребувані в кафе і ресторанах, столових і на кондитерських ... 346

  • Пекар

    Пекар

    Пекар - фахівець з випікання хліба, хлібобулочних і кондитерських виробів: хліба різних сортів, батонів, булок, калачів, ... 255

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в листопаді

Інформери на Ваш сайт