Пивовар

Пивовари затребувані на великих пивоварних заводах, а також приватних пивоварнях і в пивних ресторанах. Пивовар заробляє на пивоварінні. Це може бути приватна компанія або великий концерн. Сучасні технології дозволяють створювати безліч приватних броварень. Пиво, зварене власноруч, набагато цінніше, і продати його якомога дорожче. Головне - підібрати якісну сировину і дотримати рецептуру. У промисловості пивоварами називають керівників пивоварних цехів. Спеціаліст стежить за дотриманням рецептури і технічних умов, розробляє нові рецепти і бере участь у впровадженні нових технологій. Процес пивоваріння досить трудомісткий і тривалий. Затирання солоду, варіння сусла, бродіння, дозрівання - кожен етап є складну технологію, яка вимагає уваги і контролю. На кожному етапі пивовар оцінює результат. У роботі пивовара важливі такі якості, як: акуратність, відповідальність, тонкий нюх, гарне здоров'я, відсутність алергій, тяга до пивоварному мистецтву. Надмірне вживання алкоголю для пивовара строго протипоказано.
За матеріалами: opis


© 2024 Привітання та тости на всі свята українською мовою
© 2024 www.v24.com.ua