Feedback

Технолог харчової промисловості

05.07.2016 49
Спеціальність технолог харчової промисловості затребувана на харчових фабриках, молокозаводах, хлібопекарнях, заводах з виробництва харчових добавок. А також на підприємствах громадського харчування, в лабораторіях і клініках. Технолог харчової промисловості контролює послідовність всіх процесів на підприємстві, а також якість продукції, що виробляється на всіх етапах. Технолог відповідає за вибір сировини, забезпечує оптимальні умови для виробництва, стежить за кількістю відходів і дотриманням санітарних норм. Іноді технолог самостійно розробляє рецептуру майбутньої продукції, перевіряє стан обладнання, бере безпосередню участь у його вдосконаленні. У професії технолога харчової промисловості цінуються такі якості, як: акуратність, уважність до дрібниць, високий рівень відповідальності, аналітичний розум, міцне здоров'я і відсутність алергій.


Пропонуємо Вам переглянути розділ День працівників харчової промисловості, в якому знаходиться 9 поздоровлень на всі випадки життя.

За матеріалами: opis



Цікаві статті

  • Технолог громадського харчування

    Технолог громадського харчування

    Технолог громадського харчування - відповідальний за дотримання норм приготування їжі, а також за смакові якості і безпеку їжі в закладах громадського ... 117

  • Кондитер

    Кондитер

    Кондитер - кухар, що спеціалізується на виготовленні солодких страв і страв. Кондитери затребувані в кафе і ресторанах, столових і на кондитерських ... 346

  • Пекар

    Пекар

    Пекар - фахівець з випікання хліба, хлібобулочних і кондитерських виробів: хліба різних сортів, батонів, булок, калачів, ... 255

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в листопаді

Інформери на Ваш сайт